Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Για 5 συνεχή χρονιά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, “Σχολείο Πρεσβευτής” το Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών
Για 5 συνεχή χρονιά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, “Σχολείο Πρεσβευτής” το Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

Για 5 συνεχή χρονιά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, “Σχολείο Πρεσβευτής” το Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

Το Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών, για 5 συνεχή χρονιά έλαβε μέρος, στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, «Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», που διοργανώνεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Οι 6 δόκιμοι πρεσβευτές που επιλέγηκαν μετά από διαγωνισμό, με επιτυχία αξιολογήθηκαν και το σχολείο μας έλαβε τον τίτλο «Σχολείο πρεσβευτής του Ε.Κ 2023.»

Οι δόκιμοι πρεσβευτές μέσα από τις υποχρεωτικές δράσεις αλλά και τις θεματικές που είχαν επιλέξει ενημέρωσαν τους συμμαθητές τους για την ιδέα, το έργο και τα δρώμενα στην Ευρωπαϊκή κοινότητα, πήραν τη θέση του εκπαιδευτή σε παιγνίδια γνώσεων για την Ευρώπη, του διοργανωτή εκδηλώσεων, βοήθησαν στην συλλογή τροφίμων και ρουχισμού, έλαβαν μέρος σε ημερίδες και βιωματικά εργαστήρια για τα δικαιώματα του παιδιού αλλά και για την εξάλειψη του σχολικού εκφοβισμού.

Το ταξίδι ήταν υπέροχο. Μέσα από αυτό οι δόκιμοι πρεσβευτές ανακάλυψαν δεξιότητες, αντάλλαξαν γνώμες ,συνεργάστηκαν ,έδρασαν και απόλαυσαν την κάθε στιγμή.

Δόκιμοι πρεσβευτές( Junior Ambassadors):
1.Δημητρίου Ηλίας Β21
2. Χριστοφή Ειρήνη Β11
3. Παρμάκκης Χρίστος Β11
4. Μιχαήλ Μαγδαλινή Β42
5. Χριστοφή Μαρία Β41
6. Καζαμία Ελισάβετ Β41

Καθηγήτριες Ανώτεροι πρεσβευτές (Senior Ambassadors):
1.Ευδοκία Ηλία (καθ.Γαλλικών)
2.Μαρία Σιακαλλή (καθ.Ρωσικών )

Send this to a friend