Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ακόμα μία κατηχητική χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου έφθασε στο τέλος της (φώτο)
Ακόμα μία κατηχητική χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου έφθασε στο τέλος της (φώτο)

Ακόμα μία κατηχητική χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου έφθασε στο τέλος της (φώτο)

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού γέμισε από παιδικές φωνές. Όλα τα κατηχητικά της μητροπολιτικής μας περιφέρειας συναντήθηκαν μαζί με τους κατηχητητές τους και πέρασαν μία διαφορετική μέρα.

Τις δραστηριότητες της εκδήλωσης, άνοιξε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος, τελώντας αγιασμό και ευχήθηκε στα παιδιά και τους κατηχητές καλή και ευλογημένη πορεία στη ζωή τους. Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που με αγάπη ετοιμάστηκαν για αυτά.

Ακόμη, μπόρεσαν να διασκεδάσουν, παίζοντας στη φιλόξενη παιδική χαρά του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.


Οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι το απόλαυσαν δεόντως. Ταυτόχρονα, όλα τα παιδιά μπορούσαν να κεραστούν διάφορα εδέσματα, όπως κρέπες, παγωτά, αλμυρά, χυμούς και νερά.

Επόμενος σημαντικός σταθμός της κατηχητικής χρονιάς θα είναι οι εποικοδομητικές κατασκηνώσεις της μητροπόλεώς μας στον Σαϊττά.

Send this to a friend