Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ Παράταση στα σχέδια ενισχύσεων για πετρέλαιο κίνησης για γεωργικούς σκοπούς
Παράταση στα σχέδια ενισχύσεων για πετρέλαιο κίνησης για γεωργικούς σκοπούς

Παράταση στα σχέδια ενισχύσεων για πετρέλαιο κίνησης για γεωργικούς σκοπούς

Την επέκταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων, από την 1 μέχρι τις 16 Ιουνίου 2023, για συμμετοχή σε σχέδια ενισχύσεων για το πετρέλαιο κίνησης για γεωργικούς σκοπούς ανακοίνωσε το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το σχέδιο Παραχώρησης Ενίσχυσης στους δικαιούχους «χρωματισμένου» γεωργικού πετρελαίου για το πετρέλαιο κίνησης που χρησιμοποιείται στα οχήματα για γεωργικούς σκοπούς – Γεωργοκτηνοτρόφοι, Δασοκόμοι, καθώς και για το σχέδιο Παραχώρησης Ενίσχυσης στους Μελισσοκόμους για το πετρέλαιο κίνησης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της Διαδικτυακής Κυβερνητικής Πύλης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ οι αιτούντες ενημερώνονται μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου για την προκαταρκτική έγκριση ή την απόρριψη της αίτησης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική πληροφόρηση για τα Σχέδια από την ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωργίας (θεματική ενότητα: Σχέδια πετρελαίου Κίνησης) και τα Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Send this to a friend