Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τριάντα χρόνια μετά, μια διαφήμιση έσμιξε τον Αντρέα με την οικογένεια του… (βίντεο)
Τριάντα χρόνια μετά, μια διαφήμιση έσμιξε τον Αντρέα με την οικογένεια του…   (βίντεο)

Τριάντα χρόνια μετά, μια διαφήμιση έσμιξε τον Αντρέα με την οικογένεια του… (βίντεο)

Tριάντα χρόνια μετά την υιοθεσία του, ο Αντρέας Περεντές συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή του τους βιολογικούς του γονείς και μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με τους τηλεθεατές της εκπομπής Alpha Καλημέρα.

Ο Αντρέας είναι παντρεμένος, έχει τέσσερα παιδιά και περιγράφει πως πήρε την απόφαση να αναζητήσει την βιολογική του οικογένεια από… «πλάκα.» Όπως είπε, ανέκαθεν γνώριζε ότι είχε υιοθετηθεί από τη Ρουμανία όταν ήταν ενός έτους.

Πέρυσι παρακολουθούσε τον Διαγωνισμό Eurovision στην τηλεόραση μαζί με τη σύζυγο του, όταν προβλήθηκε διαφήμιση για μια εταιρεία που ταυτοποιεί το DNA και σου δίνει στοιχεία για την καταγωγή σου. Τότε υποβλήθηκε στην εξέταση και ταυτοποιήθηκε με άλλο δείγμα, που άνηκε σε ξαδέλφη του. Επικοινώνησε τότε μαζί της και της έδωσε τα στοιχεία που κατείχε, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τον φέρει σε επαφή με την βιολογική του οικογένεια.

«Ο μεγάλος μου αδελφός έψαχνε τόσα χρόνια το χαμένο του αδελφάκι, αυτός θυμόταν γιατί είχαμε τρία χρόνια διαφορά., αλλά εγώ όχι. Ήταν περισσότερο σοκ για εκείνους γιατί το παιδάκι του ενός έτους, το είδαν ξανά τριάντα-ενός. Αυτό όμως που με συγκλόνισε, ήταν ότι αναφέρονταν σε μένα όχι με το όνομα Αντρέας, αλλά με το όνομα που μου είχαν δώσει τότε, Οβίδιος.»

Πριν από τρείς μήνες ο Αντρέας μαζί με ένα από τα παιδιά του και τον κουμπάρο του, ταξίδεψαν στο Βουκουρέστι για να γνωρίσει την βιολογική του οικογένεια. Μάλιστα, συμφώνησαν με τον αδελφό του που είναι επαγγελματίας οδηγός να ταξιδέψουν μαζί με το φορτηγό του στην Ευρώπη, για να γνωριστούν καλύτερα.

Πηγή: alphanews

 

Send this to a friend