Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τέλος στις επί τόπου έρευνες για τη σορό Περικλέους, δεν υπάρχει άλλη πληροφορία
Τέλος στις επί τόπου έρευνες για τη σορό Περικλέους, δεν υπάρχει άλλη πληροφορία

Τέλος στις επί τόπου έρευνες για τη σορό Περικλέους, δεν υπάρχει άλλη πληροφορία

Toν τερματισμό των μεγάλων επιχειρήσεων και των επιτόπιων ερευνών, αναφορικά με τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, για τον φόνο του οποίου καταχωρήστηκε ήδη υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λευκωσίας, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Ερωτηθείς σχετικά στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ανέφερε ότι οι εξετάσεις των Αρχών για το στυγερό έγκλημα συνεχίζονται και δεν έχουν σταματήσει σε καμία περίπτωση

«Γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Αντιλαμβάνεστε ότι για να προχωρήσουμε σε έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία πρέπει να υπάρχουν εκείνες οι πληροφορίες και στο παρόν στάδιο δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες»

Ο κύριος Ανδρέου υπέδειξε ότι οι μαρτυρίες που θα οδηγηθούν στο δικαστήριο έχουν αξιολογηθεί και από τη Νομική Υπηρεσία ως σοβαρές και ότι περιέχουν ενδείξεις «ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.»

«Γι’ αυτό και το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο 24χρονος είναι ο φόνος εκ προμελέτης. Μόνο το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει για αυτή την υπόθεση και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του.»

Πηγή: alphanews

 

 

Send this to a friend