Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άγνωστοι ξυλοφόρτωσαν νεαρό σε νυχτερινό κέντρο
Άγνωστοι ξυλοφόρτωσαν νεαρό σε νυχτερινό κέντρο

Άγνωστοι ξυλοφόρτωσαν νεαρό σε νυχτερινό κέντρο

Νεαρός ηλικίας 20 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε 20χρονος άνδρας, ο οποίος φαίνεται να απεικονίζεται σε βίντεο που προβλήθηκε σε διάφορα ΜΚΔ να δέχεται επίθεση από αριθμό αγνώστων νεαρών. Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και αιμάτωμα στο πίσω μέρος της κεφαλής για το οποίο του έγινε συρραφή και πήρε εξιτήριο.

Πρόσθεσε ότι “σύμφωνα με την μαρτυρία του τραυματία το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, ενώ έδωσε γραπτή κατάθεση και υπέβαλε το παράπονο του στην Αστυνομία, αργά το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου”.

Οπως είπε ο κ. Θεοδούλου «οι εξετάσεις της Αστυνομίας προς εντοπισμό των υπόπτων επικεντρώνονται στα όσα καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα βιντεο-παρακολούθησης του χώρου, όπου σημειώθηκε το περιστατικό αλλά και από μαρτυρίες θαμώνων και προσωπικού του υποστατικού».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Send this to a friend