Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Γίνε ο ήρωας μου», φιλανθρωπική εκδήλωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας
«Γίνε ο ήρωας μου», φιλανθρωπική εκδήλωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Γίνε ο ήρωας μου», φιλανθρωπική εκδήλωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η Hermes Airports φιλοξένησε σήμερα τριάντα παιδιά από σχολές καλών τεχνών στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γίνε ο ήρωας μου» που έγινε στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου Λάρνακας.

Τα παιδιά έπιασαν πινέλο και μπογιά και ζωγράφισαν παιδικούς ήρωες όπως ο Batman, η Minnie Mouse και ο Spiderman σε δέκα χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου Λάρνακας.

Μέρος των εσόδων από τις κρατήσεις των συγκεκριμένων σημείων, θα δοθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις. Το ίδρυμα συστάθηκε το 2021 στη μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Σκοπός του Ιδρύματος μέσα από τα προγράμματα δράσης, είναι να κάνει τη ζωή των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικο, των οικογενειών τους και των δικών τους ανθρώπων, λίγο καλύτερη.

Η Ελένη Καλογήρου Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports ανέφερε ότι «πράγματι στο πλαίσιο της ενημέρωσης που θέλουμε να κάνουμε για το κοινό για τις νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες που παρέχουμε στα αεροδρόμια για να διευκολύνουμε τον κόσμο να σταθμεύει έχουμε οργανώσει την σημερινή εκδήλωση όπου παιδιά από σχολές τεχνών, στην Κύπρου, ήρθαν να σχεδιάσουν 10 χώρους στάθμευσης με super ήρωες».

Πρόθεση μας, ανέφερε η κ. Καλογήρου, «είναι να δώσουμε μια διαφορετική χροιά στον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου και βεβαίως τα λεφτά που θα προέλθουν από τις σταθμευσεις στους συγκεκριμένους χώρους θα παραχωρηθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως στο ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για τους super ήρωες και στην συνέχεια βεβαίως μπορεί να βοηθήσουμε και άλλα ιδρύματα που έχουν ανάγκες για να αξιοποιήσουν σε αυτή την κατεύθυνση».

«Η πρωτοβουλία θα έχει διάρκεια 15 ημέρες όμως θα υπάρξει και συνέχεια αφού θα προσφέρουμε τα έσοδα από τους συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης και σε άλλα ιδρύματα», είπε.

Send this to a friend