Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τρία νέα έργα υλοποιούνται στην Αγία Νάπα αξίας 750 χιλιάδων ευρώ
Τρία νέα έργα υλοποιούνται στην Αγία Νάπα αξίας 750 χιλιάδων ευρώ

Τρία νέα έργα υλοποιούνται στην Αγία Νάπα αξίας 750 χιλιάδων ευρώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας τα συμβόλαια υπέγραψαν ο Χρίστος Ζαννέττου, Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου και ο Γιώργος Καραμανή, οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας Cyfield Asphalt Co Ltd.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται, «υπεγράφησαν τρία συμβόλαια, για προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλτικού σκυροδέματος στους νέους χώρους στάθμευσης Λάντας και Μακρονήσου και στα οδικά δίκτυα των Οδών Σπύρου Κυπριανού, Τεύκρου Ανθία, Ασπρόβουνου και Κατάσπηλα».

Η συνολική αξία των έργων ανέρχεται στις 750 χιλιάδες ευρώ με τις εργασίες να αποπερατώνονται εντός τριών μηνών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «στόχος μας είναι να υλοποιούμε και να αναβαθμίζουμε τις υποδομές και τους εμπορικούς δρόμους του Δήμου, έτσι ώστε να συμβάλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου, κάτι το οποίο θα είναι πάντοτε στις προτεραιότητές μας».

Σημείωσε ακόμα ότι «παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, λόγω της υγειονομικής και της οικονομικής κρίσης που επέφεραν η πανδημία και ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, συνεχίζουμε να εκτελούμε έργα, που συμβάλουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της Αγίας Νάπας».

Ο κ. Ζαννέττου εξέφρασε «ευχαριστίες στον τέως Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο, για τη συνεισφορά του στην υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων».

Send this to a friend