Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό – Τραυματίστηκε αστυνομικός
Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας μετά και τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και αστυνομικών στην περιοχή του Εναέριου στη Λεμεσό.

Τα επεισόδια άρχισαν λίγο μετά τις 23:00 στον Εναέριο όταν οπαδοί της ΑΕΛ, επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών, πετώντας τους πέτρες και διάφορα αντικείμενα. Παράλληλα, πυρπόλησαν κάδους και έβαλαν φωτιά σε όχημα.

Από τα επεισόδια Αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για τα επεισόδια στη Λεμεσό συνελήφθησαν δύο πρόσωπα. Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 16χρονο, για επίθεση εναντίον μελών της Δύναμης και ρίψη αντικειμένων. Ενώ συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο επέβαινε σε αυτοκίνητο, στο οποίο εντοπίστηκαν 274 φυσίγγια. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, άλλα δύο πρόσωπα κλήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Στο μεταξύ προηγήθηκε η σύλληψη άλλων  έξι προσώπων πριν από την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ – Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενώ αναστάτωση προκλήθηκε και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Κατά τον έλεγχο των οπαδών στην είσοδο του σταδίου εντοπίστηκαν στη κατοχή τους βεγγαλικά, ενώ στην κατοχή 16χρονου βρέθηκε σιδερογροθιά. Μετά από οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας, οι ανακριτές αναμένεται να προχωρήσουν σε άμεση καταχώρηση όλων των υποθέσεων στο δικαστήριο

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οπαδοί της ΑΕΛ προχώρησαν στη ρίψη κροτίδων στην ανατολική κερκίδα, με την ΜΜΑΔ να παρεμβαίνει άμεσα.

Σημειώνεται ότι εντός του γηπέδου, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας του αγώνα.

 

Send this to a friend