Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΟΣΙΚΑ: Μείωση 60%- 70% το τελευταίο 15νθήμερο επισκεψιμότητας σε κέντρα αναψυχής
ΟΣΙΚΑ: Μείωση 60%- 70% το τελευταίο 15νθήμερο επισκεψιμότητας σε κέντρα αναψυχής

ΟΣΙΚΑ: Μείωση 60%- 70% το τελευταίο 15νθήμερο επισκεψιμότητας σε κέντρα αναψυχής

Μείωση της τάξης  του 60%- 70% παρατηρείται το τελευταίο 15νθήμερο Παγκύπρια στην επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ότι παρά την μείωση του 60%- 70% που παρατηρείται το τελευταίο 15νθήμερο, εντούτοις ως Ομοσπονδία δεν ανησυχούν και ευελπιστούν ότι η επισκεψιμότητα θα ανακάμψει και πως θα έχουν μια καλή σαιζόν.

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Θρασυβούλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον κλάδο, προσθέτοντας ότι στην τελευταία συνεδρία έχει αποφασιστεί όπως εκτός από τους επαρχιακούς συνδέσμους κέντρων αναψυχής, ενσωματωθούν και οι κλαδικοί σύνδεσμοι της διασκέδασης των εκδηλώσεων και της αναψυχής.

Σύμφωνα με τον κ. Θρασυβούλου έχει εκλεγεί η γραμματεία και προχωρούν σε καταστατική συνέλευση.

Σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου σημείωσε πως αυτά έχουν καταγραφεί και άρχισαν επαφές με τα Υπουργεία. Ανέφερε ότι η πρώτη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει οριστεί για τις 30 Mαϊου με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα του εργατικού δυναμικού και των συλλογικών συμβάσεων. Ακολούθως προγραμματίζεται συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού για την άμεση κατάθεση στην Βουλή για τον Νόμο Περί Κέντρων εστίασης και διασκέδασης.

Επιπρόσθετα συνέχισε, έχει καθοριστεί συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, αναφορικά  με τους εργαζόμενους για τις τρίτες χώρες, τους αιτητές πολιτικού ασύλου και τη ρύθμιση του Νόμου για τη μουσική.

Send this to a friend