Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Θύμα» της σφοδρής κακοκαιρίας ο 29χρονος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς”
“Θύμα» της σφοδρής κακοκαιρίας ο 29χρονος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς”

“Θύμα» της σφοδρής κακοκαιρίας ο 29χρονος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς”

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του υπαξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας Λευκωσίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού, ανέφερε ότι ο 29χρονος νοσηλεύεται σε θάλαμο τραυματιών. Μετά και το πέρας των πρώτων 48 ωρών, θα είναι σε θέση και οι αρμόδιοι να προβούν σε οποιεσδήποτε ανακοινώσεις για τη βελτίωση της υγείας του. 

«Αυτό που μας έχει πει και η Αστυνομία εκ του προχείρου μέχρι να ολοκληρώσει την έρευνα, είναι ότι ένα από τα ενδεχόμενα που διερευνώνται είναι και η σφοδρή κακοκαιρία που επικρατούσε στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου τη δεδομένη στιγμή.Ήταν κάτω από έντονη βροχόπτωση όταν επέστρεφε από Λάρνακα…»

‘Ηδη έχουν διενεργηθεί έρευνες στη σκηνή του σοβαρού τροχαίου από την Στρατονομία, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις της Εθνικής Φρουράς, προκειμένου να διενεργηθεί ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός έλεγχος.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend