Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Θα τον σκοτώσω»: Πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες ο ύποπτος για απειλές
«Θα τον σκοτώσω»: Πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες ο ύποπτος για απειλές

«Θα τον σκοτώσω»: Πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες ο ύποπτος για απειλές

Άδειο από το 2019 το σπίτι

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Νικολάου εξήγησε ότι από τις καταθέσεις των υπηρεσιακών της διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη κατοικία είχε κενωθεί από το 20,19 λόγω θανάτου του νόμιμου ενοίκου της. Έκτοτε παρέμενε κλειστή και αδιάθετη προς οποιονδήποτε δικαιούχο.

Οι τουρκοκυπριακές περιουσίες ενώπιον Βουλής

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και βουλευτής ΑΚΕΛ Νίκος Κέττηρος ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση ότι «αναμέναμε ότι θα δούμε κάποια από τα ζητήματα που αναφέρονται στην έκθεση, αλλά δυστυχώς κάθε φορά που ασχολούμαστε με τη διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών μένουμε άναυδοι από την κακοδιαχείριση και τα σκάνδαλα».

Αναφορά σε μαύρες συναλλαγές, παράνομες συμβάσεις, παραχωρήσεις σε μη δικαιούχους ή χωρίς δημοσιεύσεις, χαμηλά ενοίκια ή μισθώσεις χωρίς ενοίκιο, καθώς και καθυστερημένα ενοίκια πολλών εκατομμυρίων επισημαίνει η Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας (ΕΥ) για τη διαχείριση των τ/κ περιουσιών όσον αφορά μισθώσεις για επαγγελματική χρήση, η οποία παρουσιάστηκε χθες εκτάκτως ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend