Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εξέδωσε χθες διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες, εναντίον άνδρα ηλικίας 37 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 37χρόνος συνελήφθη ενώ έφευγε από το περιβόλι του, αφού εντοπίστηκαν στην κατοχή του τρία νάιλον σακούλια, που περιείχαν συνολικά 204 γραμμάρια κάνναβης, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ».

Στο περιβόλι του εντοπίστηκε επίσης θαμμένο πλαστικό βαρέλι που περιείχε 594 γραμμάρια κάνναβης, 50 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά με ίχνη κάνναβης. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 κροτίδες και 25 πυροτεχνήματα. Ακόμα κοντά στη περίφραξη του περιβολιού, εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών.

Τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Συγκροτήματος Κοινωνικής Κατοικίας «Ιάνθη» στην ενορία Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα, κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το εν λόγω συγκρότημα θεωρείται έργο πολύ σημαντικό ως προς το δικαίωμα που έχει ο κάθε πολίτης για αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες στέγασης.

Θα περιλαμβάνει 32 κατοικίες συνολικού κόστους περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ και οι κατασκευαστικές εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν γύρω στα δύο χρόνια. Σε πρώτη φάση θα ανεγερθούν 24 κατοικίες.

Το 5ο διήμερο τουρνουά Αντρέας Γιάλλουρος, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιον στη μνήμη του 11χρονου πρωταθλητή Αντρέα Γιάλλουρου, που έφυγε τόσο νωρίς της Σχολής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Μακεδονία στη Λάρνακα, με εκπαιδευτή τον κ. Γιάννη Δημητρίου, που διοργανώνει κάθε χρόνο μαζί με τους γονείς του μικρού Αντρέα, αυτό το φιλανθρωπικό τουρνουά, όπου όλα τα έσοδα δίνονται για την Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν κάθε χρόνο γι’ αυτή την ιερή διοργάνωση και όλους τους χορηγούς.

Τέλος στο Τουρνουά έκτός από τον μεγάλο αριθμό αθλητών που έλαβαν μέρος από την Κύπρο ήρθαν αθλητές από Ισραήλ και τον Λίβανο.

Send this to a friend