Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το 4ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λάρνακα στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά με απολύτη επιτυχία (βίντεο – φώτο)
Το 4ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λάρνακα στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά με απολύτη επιτυχία (βίντεο – φώτο)

Το 4ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λάρνακα στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά με απολύτη επιτυχία (βίντεο – φώτο)

Ειρήνη Αντωνίου

Για μια ακόμη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, το 4ο φιλανθρωπικό φεστιβάλ κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, στο παραλιακό μέτωπο των φοινικούδων στη Λάρνακα.

Την Κυριακή από νωρίς το πρωί πάνω από 300 κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στάθμευσαν στην πλατεία Ευρώπης.

Πλήθος κόσμου και ειδικά οι λάτρεις αυτού του είδους των οχημάτων κατέκλεισαν την παραλία της Λάρνακας, για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους οχήματα, αλλά και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ο Αντρέας Νίκου διοργανωτής της όλης εκδήλωσης φανερά ικανοποιημένος, μας ανέφερε ότι ο κόσμος για μια ακόμη χρονιά στήριξε την προσπάθεια αυτή και μάλιστα στο τέλος της εκδήλωσης φανερά, συγκινημένος, αλλά και περήφανός μαζί με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, παρέδωσε την επιταγή στα Ιδρύματα Χριστάκη Χασάπη και Ηλιαχτίδα Ζωής, που είναι και τα δυο για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, με το Χρηματικό ποσό των 23.410 ευρώ. Ένα αρκετά σημαντικό και σεβαστό ποσό που μαζεύτηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση στους ανθρώπους που εργάστηκαν γι΄αυτό τον ιερό σκοπό!!!!

Send this to a friend