Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Σε έναν ευνομούμενο κράτος θα τον είχαν ήδη καθαιρέσει…

Σε έναν ευνομούμενο κράτος θα τον είχαν ήδη καθαιρέσει…

Πρόκειται για ένα κύμα ισχυρό που άρχισε με την καταγγελία της αθλητρίας Σοφίας Μπεκατώρου στην Ελλάδα και άνοιξε τους ασκούς τους Αιόλου από την Ελλάδα μέχρι και την Κύπρο. Αρκετές καταγγελίες δεν είδαν τον φως της δημοσιότητας, αρκετές καταδικαστήκαν και άλλες έπεσαν στο κενό.

Ένα κοινό μυστικό ξεσκεπάστηκε και στη τόσο μικρή Λάρνακα, βλέπετε κάποιοι πατριαρχικοί φραγμοί που έκτισαν την Κυπριακή Δημοκρατία αρχής γενομένης, ήταν τόσο ισχυροί που κάνεις δεν τολμούσε να τους ξεπεράσει και να κάνει το αυτονόητο. Γιατί είναι μια κοινωνική μάστιγα να βαφτίζουμε και να εμποτίζουμε το αισχρό και το ανήθικο με “προσταυτετικές” ταμπέλες που χαρίζουν άλλοθι στους κατά καιρούς θύτες.

Άλαλος άκουσε σήμερα την ποινή του ο Τέως

Σήμερα στις αίθουσες του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, που μετά την απόφαση του Δικαστηρίου θα έπρεπε ήδη αυτό να είχε αλλάξει, κρίθηκε ένοχος για άσεμνη επίθεση, κατά το έτος 1981, σε 16χρονη κοπέλα. Αναμένουμε δραστικές και συνοπτικές αντιδράσεις από την Ιερά Σύνοδο και φυσικά τον νέο Αρχιεπισκόπο Κύπρου, κ.κ. Γεώργιο.

Η δικαίωση αυτή ανήκει σε όλες εκείνες τις κοπέλες και τα νεαρά κορίτσια που δεν τόλμησαν από φόβο να ανοίξουν τον στόμα τους στη δικαιοσύνη.

Σήμερα η δικαιοσύνη έκανε την κυπριακή κοινωνία λίγο περήφανη.

Send this to a friend