Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Στις 10 απόψε ο διαγωνισμός τραγουδιού Γιουροβίζιον
Στις 10 απόψε ο διαγωνισμός τραγουδιού Γιουροβίζιον

Στις 10 απόψε ο διαγωνισμός τραγουδιού Γιουροβίζιον

H Κύπρος είναι ανάμεσα στις 26 χώρες που διαγωνίζονται απόψε στο τελικό του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον, που πραγματοποιείται στο Λίβερπουλ, του Ηνωμένου Βασιλείου.

O Andrew Lambrou που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Break a Broken Heart» θα εμφανιστεί στην έβδομη θέση. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 10 μ.μ, ώρα Κύπρου και θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ1, RIKSAT, το ΡΙΚHD, το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου και την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.riknews.com.cy.

Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Αλίσια Ντίξον, η ηθοποιός Χάνα Ουάντιγκχαμ, ο ηθοποιός, συγγραφέας, κωμικός, Γκράχαμ Νόρτον, η Ουκρανή τραγουδίστρια Τζούλια Σάνινα.

Υπενθυμίζεται ότι νικήτρια του περσινού διαγωνισμού ήταν η Ουκρανία, αλλά λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στη χώρα, ο φετινός διαγωνισμός φιλοξενείται στο Λίβερπουλ.

Η σειρά εμφάνισης στον τελικό είναι: 1. Αυστρία, 2. Πορτογαλία, 3. Ελβετία, 4. Πολωνία, 5. Σερβία, 6. Γαλλία, 7. Κύπρος, 8. Ισπανία, 9. Σουηδία, 10. Αλβανία, 11. Ιταλία, 12. Εσθονία, 13. Φινλανδία, 14. Τσεχία, 15. Αυστραλία, 16. Βέλγιο, 17. Αρμενία, 18. Μολδαβία, 19. Ουκρανία, 20. Νορβηγία, 21. Γερμανία, 22. Λιθουανία, 23. Ισραήλ, 24. Σλοβενία, 25. Κροατία, 26. Ηνωμένο Βασίλειο.

Send this to a friend