Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Βανά Άλβες είπε «όχι» στην ΑΕΚ
Ο Βανά Άλβες είπε «όχι» στην ΑΕΚ

Ο Βανά Άλβες είπε «όχι» στην ΑΕΚ

Δεν έβγαλε νικητή η μεγάλη αναμέτρηση στο ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βανά Άλβες που έκανε τρεις ασύλληπτες επεμβάσεις και χάρισε στον Άρη τον ένα βαθμό.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μπήκε πιο ορεξάτη και προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες. Η υπεροχή της στα αρχικά στάδια δεν ήταν τέτοια που να μπορεί να γίνει και επικίνδυνη και σταδιακά ο Άρης ανέβασε απόδοση και με την ταχύτητα που έχει άρχισε να πιέζει.

Ο Γκιούρτσο έχασε την [ρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 24΄ με τον Βανά Άλβες να του λέει «όχι», ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Άρης στο 30΄ με τον Μαγιαμπέλα να αστοχεί απέναντι από τομ Πίριτς. Οι φιλοξενούμενοι όμως σε μία υποδειγματική επιθετική προσπάθεια ξεχύθηκαν από δεξιά με τον Μπαμπίκα να βρίσκει τον Κακόριν και ο Ρώσος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 40΄ για το 0-1.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε δυο λεπτά αργότερα απίστευτη ευκαιρία όταν ο Βανά Άλβες νίκησε τον Τρισκόφσκι σε ένα μοναδικό τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της πίεσε, έχασε εκπληκτική ευκαιρία στο 55΄ με τον Βανά Άλβες και πάλι να κάνει μία απίστευτη επέμβαση, ενώ στο 59΄ άθελα του ο Κακόριν έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά αυτογκόλ.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες με τον Γκαρσία στο 77΄ και τον Πηλέα στο 90+1΄. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Άρη να διατηρεί το πάνω χέρι στη μάχη για τον τίτλο και την ΑΕΚ να επικεντρώνεται ουσιαστικά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ροσάλες (86΄Γιάκολις) Γκαρθία, Τόμοβιτς, Μιλίσεβιτς, Πέρε Πονς, Λέδες, Τρισκόφσκι, Φαράζ, (86΄Νίκολιτς) Γκιούρτσο, (81΄Γκρόμοφ) Ναούμ (60΄Λόπες)

Άρης: Βανά, Πηλέας, Μποάκι, Γκομίς (72΄Στεπίνσκι) Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (58΄Μπέγκτσον) Στρούσκι (58΄Μπράουν) Μπρόρσον, Σόκε (80΄Γιαμπλόνσκι) Μπαμπίκα (80΄Σπόλιαριτς)Κακόριν.

Send this to a friend