Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες επηρεάζουν δρόμους στη Λάρνακα
Οδικές εργασίες επηρεάζουν δρόμους στη Λάρνακα

Οδικές εργασίες επηρεάζουν δρόμους στη Λάρνακα

Στη Λάρνακα, στη Λεωφόρο Νίκου & Δέσποινας Παττίχη, την περίοδο 25/4/2023 – 12/5/2023, μεταξύ των ωρών 06:30 – 13:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει η εφαπτόμενη λωρίδα της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, σε σημείο παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου, την περίοδο 10/2/2023 – 10/6/2023, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ». Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου για 650μ. περίπου.

Στον δρόμο Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί, την περίοδο από 15/3/2023 μέχρι 15/5/2023, τμήμα του δρόμου μήκους 450μ. περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, με κατεύθυνση από Λιμάνι Βασιλικού προς Μαρί, από το τερματικό αποθήκευσης καυσίμων της εταιρείας VTTV μέχρι το τερματικό της εταιρείας Petrolina παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί, για σκοπούς εργασιών που διεξάγονται στο πλαίσιο κατασκευής της Φάσης A του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία με κατεύθυνση Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί θα εξυπηρετείται από παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Επίσης στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, στο Μαρί, από τις 23 Μαρτίου 2023, στον δρόμο μεταξύ του υποσταθμού της ΑΗΚ και του ποταμού Βασιλικού στο Μαρί, βόρεια των εγκαταστάσεων του τσιμεντοποιείου, θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής συστήματος αποχέτευσης λυμάτων και η μία λωρίδα θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση θα ρυθμίζεται με φώτα τροχαίας. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Send this to a friend