Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Αθλητική Φίεστα απο το Νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα”
ΛΑΡΝΑΚΑ: Αθλητική Φίεστα απο το Νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα”

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αθλητική Φίεστα απο το Νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα”

Το ιδιωτικό νηπιαγωγείο “Παιδικόραμα” διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο Αθλητική Φιέστα “Αθλούμαι, χαίρομαι, γυμνάζομαι” στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής του νηπιαγωγείου. Στην αθλητική εκδήλωση συμμετείχαν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς.

Το μάθημα της Φυσικής Αγωγής είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών γι’αυτό και προετοιμάζεται απο την 1η ημερα της λειτουργίας του νηπιαγωγείου.

Όπως μας ανέφερε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Τασούλα Ζορμπά, “το μάθημα της φυσικής αγωγής παρέχει ερεθίσματα και κινητικές εμπειρίες για εξερεύνηση των δυνατοτήτων του σώματος άλλα και τον πειραματισμό.

Αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση, βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, ενεργοποιεί νοητικές λειτουργίες για την επίλυση προβλημάτων και ενισχύει την αλληλεπίδραση.

Μέσα απο την εμπειρία της σχολικής Φυσικής Αγωγής τα παιδιά επωφελούνται διαχρονικά σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης τους δραστηριότητας.

Θερμές ευχαριστίες στον γυμναστή μας κύριο Νίκο Τζιούβα για την άψογη συνεργασία και τη σπουδαία δουλειά που κάνει με τα παιδιά μας.”

Send this to a friend