Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αλυσίδα αγάπης για τον 35χρονο Παναγιώτη, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών
Αλυσίδα αγάπης για τον 35χρονο Παναγιώτη, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών

Αλυσίδα αγάπης για τον 35χρονο Παναγιώτη, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών

Αλυσίδα αγάπης για τον 35χρονο Παναγιώτη, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τετράτροχη μοτοσικλέτα πριν δύο μήνες. Ο 35χρονος Παναγιώτης έχει δύο κοριτσάκια, 8 και 12 ετών και ένα αγοράκι, 2 ετών.

Ήταν γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου, όταν σε δρόμο στο χωριό Αγία Βαρβάρα της επαρχίας Λευκωσίας η τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος, με συνεπιβάτιδα 12χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας, να εκτοξευθούν και να χτυπήσουν βίαια στην άσφαλτο.

Οι δύο μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία, με τον 35χρονο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και την 12χρονη σε σοβαρή.

Δύο μήνες μετά, ο 35χρονος εξακολουθεί να δίνει μάχη για ζωή και μεταφέρεται στο Ισραήλ.

Γνωστοί και φίλοι του 35χρονου απευθύνουν έκκληση στους πολίτες για βοήθεια καθώς, όπως αναφέρουν, ο Παναγιώτης έχει σοβαρό θέμα με την όρασή του και πρέπει να διακομισθεί άμεσα στο Ισραήλ και προκύπτουν ανάγκες τόσο για τη σύζυγό του, όσο και για τα τρία του παιδιά.

 

Send this to a friend