Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα παγκόσμια πρωτιά του
Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα παγκόσμια πρωτιά του

Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα παγκόσμια πρωτιά του

Τίμησε ξανά τα χρώματα της Κύπρου, επιστρέφοντας για τέταρτη φορά στο No1 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία του

Η Πετρολίνα, ως υπερήφανος επίσημος χορηγός του Παύλου Κοντίδη, συγχαίρει θερμά τον Κύπριο Ολυμπιονίκη για το επίτευγμά του να βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser, σύμφωνα με την ανανεωμένη βαθμολογία που ανακοινώθηκε στις 19 Απριλίου 2023.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις απαιτητικές συνθήκες, ο Κύπριος αθλητής κατάφερε να καταγράψει εξαιρετικά αποτελέσματα στους διεθνείς αγώνες που συμμετείχε τους τελευταίους δώδεκα μήνες, εξασφαλίζοντας τους 875 βαθμούς που τον έφεραν ξανά στο Νο1, αφήνοντας πίσω του σπουδαίους αθλητές της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας.

Είναι η τέταρτη φορά που ο Κύπριος αθλητής καταφέρνει να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία του. Η πιο πρόσφατη παρουσία του στο Νο1 διήρκησε από τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι τον Αύγουστο του 2022. Η πρώτη ήταν από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018 και  η δεύτερη από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τον Μάρτιο του 2021.

Οι επιτυχίες του Παύλου Κοντίδη αποδεικνύουν περίτρανα πως με θέληση, σκληρή δουλειά, επιμονή και συνέπεια η επιτυχία είναι δεδομένη. Η Πετρολίνα εύχεται στον Παύλο Κοντίδη ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. Μέσα από τις επιτυχίες του προβάλλονται οι αρχές και οι αξίες που πρέπει να διέπουν την πορεία κάθε αθλητή.

 

Send this to a friend