Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Η Emirates ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου
Η Emirates ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου

Η Emirates ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου

Η Emirates ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Emirates Sealine, ενός υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου.

Η αεροπορική εταιρεία μετέδωσε ένα βίντεο από ένα δοκιμαστικό ταξίδι γύρω από το Palm Jumeirah του Ντουμπάι.

Η Emirates ισχυρίζεται ότι οι κρουαζιέρες της προσφέρουν εμπειρίες που δεν είχαν φανταστεί ποτέ και μεταφέρουν τους επιβάτες σε εξωτικές τοποθεσίες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε μια τεράστια αγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για δέκα κρουαζιερόπλοια, όλα εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και εγκαταστάσεις.

H πρώτη κρουαζιέρα θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Ντουμπάι την 1η Απριλίου 2024, με πρώτο σταθμό το Καράτσι.

emiratessealine2.jpg

Από την ίδρυσή της, η Emirates έχει συνδεθεί στενά με τις ναυτιλιακές προσπάθειες, από τους αγώνες μηχανοκίνητων σκαφών στο Ντουμπάι Water Canal του Ντουμπάι μέχρι, πιο πρόσφατα, την ομάδα SailGP της Emirates Μεγάλη Βρετανία. Ο καπετάνιος Jack Shallow, ο νεοδιορισμένος ναυτιλιακός αξιωματικός στο τιμόνι της Emirates Sealine, δήλωσε ότι ενώ οι πόλεις σε όλο τον κόσμο παραμένουν δεμένες στις προκλήσεις, το Ντουμπάι ταξιδεύει ομαλά σε αδιανόητους κόμβους και διαθέτει εξαιρετική υποδομή κρουαζιέρας και άλλων πολυτροπικών μεταφορών.

Όποιος παρακολουθεί την εμπειρία κρουαζιέρας υψηλής ποιότητας: Από τις 31 Ιουνίου 2023, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τα ταξίδια τους και να βλέπουν διαθέσιμα δρομολόγια στον ιστότοπο της Emirates Sealine.


Πηγή: tourismtoday.gr

Send this to a friend