Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τα Προκριματικά του EURO 2024 συνεχίζονται με σημαντικά ματς- Φιλικό τεστ για την Ελλάδα κόντρα στην Λιθουανία
Τα Προκριματικά του EURO 2024 συνεχίζονται με σημαντικά ματς- Φιλικό τεστ για την Ελλάδα κόντρα στην Λιθουανία

Τα Προκριματικά του EURO 2024 συνεχίζονται με σημαντικά ματς- Φιλικό τεστ για την Ελλάδα κόντρα στην Λιθουανία

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Άλλη μια μέρα με φουλ αγωνιστική δράση για τα Προκριματικά του EURO 2024. Διεξάγονται σήμερα οκτώ παιχνίδια με το δικό τους ενδιαφέρον. Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαλλία έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην υπολογίσιμη και πάντα επικίνδυνη Ιρλανδία. Ενδιαφέρον ματς είναι και το ζευγάρι ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Σερβία, όπως φυσικά και το Ουγγαρία-Βουλγαρία.

Πέρα από τα επίσημα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων, έχουμε και φιλικά προετοιμασίας. Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Λιθουανία με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματα τους για τη συνέχεια των Προκριματικών.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ (21:45)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο κυρίως μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής. Είναι φαβορί οι Γάλλοι σε αποδόσεις κοντά στο 1.68 αλλά η Ιρλανδία θα προσπαθήσει να τους βάλει δύσκολα στο πρώτο της παιχνίδι για τα Προκριματικά του EURO 2024. Το (1Χ) Διπλή Ευκαιρία προσφέρεται στο 2.07 για όσους βλέπουν έκπληξη.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (21:45)

Όλα ανοικτά στο συγκεκριμένο ζευγάρι σε ένα όμιλο που θα γίνει μεγάλη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις. Οι Ούγγροι έχουν ελαφρύ προβάδισμα με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 1.80. Η ισοπαλία κυμαίνεται κοντά στο 3.27 και το διπλό στο 4.55. Η επιλογή των 2-3 τερμάτων στον αγώνα πληρώνει 1.80.

***Στην φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Λιθουανία έχουμε τις εξής αποδόσεις: 1.09, 7.22, 23.21 για (1Χ2) αντίστοιχα. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αυτή η επιλογή προσφέρεται στο 2.86.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς:

Αυστρία-Εσθονία (21:45)

Μολδαβία-Τσεχία (21:45)

Μαυροβούνιο-Σερβία (21:45)

Ολλανδία-Γιβραλτάρ (21:45)

Πολωνία-Αλβανία (21:45)

Σουηδία-Αζερμπαϊτζάν (21:45)

 

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend