Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Συνέχεια στα Προκριματικά του EURO 2024 με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις…
Συνέχεια στα Προκριματικά του EURO 2024 με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις…

Συνέχεια στα Προκριματικά του EURO 2024 με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Διεξάγονται σήμερα αρκετά παιχνίδια στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Προκριματικών του EURO 2024 και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι αλλά όλα τα ματς σε τέτοιο επίπεδο είναι αμφίρροπα και οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Το είδαμε πάμπολλες φορές και στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Αγγλία είναι το φαβορί κόντρα στην Ουκρανία. Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Πορτογαλία και Ιταλία κόντρα σε Λουξεμβούργο και Μάλτα αντίστοιχα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Όλα ανοικτά και στο Σλοβακία-Βοσνία που φαίνεται θα παλέψουν για το 2ο εισιτήριο πρόκρισης μετά την Πορτογαλία που είναι το φαβορί του 10ου Ομίλου.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ (19:00)

Σούπερ φαβορί οι γηπεδούχοι με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 1.30. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν τον πρώτο τους αγώνα σε αυτά τα Προκριματικά και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιαστούν. Το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή η επιλογή πληρώνει 4.90. Το διπλό εκτοξεύεται… στο 9.25. Η νίκη των Άγγλων από το ημίχρονο (1/1) πληρώνει 1.80.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ (21:45)

Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων σε ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση. 2.40, 3.12, 2.93 οι τιμές για το (1Χ2). Το under 2,5 γκολ του αγώνα προσφέρεται στο 1.60 και το over στο 2.20.

***Νίκες με πολλά γκολ θα ψάξουν Πορτογαλία και Ιταλία κόντρα σε Λουξεμβούργο και Μάλτα αντίστοιχα σε εκτός έδρας παιχνίδια. Το over 3,5 γκολ και στα δύο παιχνίδια βρίσκεται στο 2.21.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της βραδιάς:

Καζακστάν-Δανία (16:00)

Λιχτενστάϊν-Ισλανδία (19:00)

Σλοβενία-Σαν Μαρίνο (19:00)

Β.Ιρλανδία-Φινλανδία (21:45)

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

Send this to a friend