Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Λάρνακα
Οδικές εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Λάρνακα

Οδικές εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Λάρνακα

1. Εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρτέμιδος, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τη συμβολή της με την οδό Τάσου Μητσόπουλου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του παλιού αεροδρομίου Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου από τη συμβολή μέχρι και τον κυκλικό κόμβο, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα των οδών Αντρέα Στυλιανού, Πετράκη Κυπριανού και Αρχ. Μακαρίου, στα Λιβάδια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, από τις 08:00 μέχρι τις 15:00,θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα των οδών Αντρέα Στυλιανού, Πετράκη Κυπριανού και Αρχ. Μακαρίου στα Λιβάδια, από τον κυκλικό κόμβο των Λιβαδιών μέχρι και τη συμβολή με την οδό Τεύκρου Ανθία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας των δρόμων των Λιβαδιών, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση  θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

3. Εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, από τις 08:30 μέχρι τις 15:00,θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση από τον κυκλικό κόμβο της οδού Αυστραλίας προς τον κυκλικό κόμβο παρά το Στάδιο Αμμόχωστος (Σαλαμίνας).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Send this to a friend