Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίσκεψη βουλευτή Λάρνακας Χρίστου Ορφανίδη στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών
Επίσκεψη βουλευτή Λάρνακας Χρίστου Ορφανίδη στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών

Επίσκεψη βουλευτή Λάρνακας Χρίστου Ορφανίδη στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών

 Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του βουλευτή Χρίστου Ορφανίδη και ως μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και επικεφαλής για θέματα Γεωργίας του Δημοκρατικού Κόμματος επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών.

Κατά την επίσκεψη του συναντήθηκε με τον κ. Μαρίνο Μάρκου (Πρώτος Λειτουργός Γεωργικών Ερευνών – Τομέας Επιστημονικής Υποστήριξης) και τους επικεφαλής 1`όλων των τμημάτων του Ινστιτούτου, όπου και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες, τους στόχους καθώς και τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Τμήμα.

Ακολούθως επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τμήματος που ασχολείται με τις πρωτοποριακές μεθόδους στον Κτηνοτροφικό Τομέα.

Ο κ. Χρίστος Ορφανίδης δήλωσε την εκτίμηση και το θαυμασμό του ως προς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση του προσωπικού του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών. Επίσης τόνισε για ακόμη μια φορά τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος  στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών και κάλεσε όλους όσους ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, όπως εκμεταλλευτούν τις πολύπλευρες γνώσεις του Ινστιτούτου.

 

 

Send this to a friend