Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Καταδίωξη ύποπτου μοτοσικλετιστή – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
Καταδίωξη ύποπτου μοτοσικλετιστή – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα

Καταδίωξη ύποπτου μοτοσικλετιστή – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το απόγευμα η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για τον εντοπισμό μοτοσικλετιστή, ο οποίος καταδιώχθηκε, προκάλεσε τροχαίο κατά την καταδίωξη και διέφυγε πεζός. Η Αστυνομία εξετάζει την αναφορά μέλους της ομάδας Ζ ότι ο άγνωστος άνδρας πήρε από τσάντα που πέταξε, κατά την καταδίωξη, αντικείμενο που έμοιαζε με πιστόλι.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 16:15, μοτοσικλετιστής της ομάδας Ζ εντόπισε οδηγό μεγάλου κυβισμού να κινείται ύποπτα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη και μόλις του έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ σε κάποια στιγμή η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δυο αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός της εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός.

Το μέλος της ομάδας Ζ συνέχισε να καταδιώκει τον άγνωστο άνδρα, όταν σύμφωνα με την αναφορά του, θεάθηκε να πετά μια τσάντα πλάτης, αφού πρώτα πήρε από μέσα κάτι που έμοιαζε με πιστόλι.

Ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και γίνονται έρευνες για εντοπισμό του. Διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν για περαιτέρω  εξετάσεις.

Φωτογραφία: www.alphanews.live

Send this to a friend