Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θέλουν οπωσδήποτε νίκη ΑΠΟΕΛ και Πάφος, παιχνίδι μιας επιλογής για την Ένωση…
Θέλουν οπωσδήποτε νίκη ΑΠΟΕΛ και Πάφος, παιχνίδι μιας επιλογής για την Ένωση…

Θέλουν οπωσδήποτε νίκη ΑΠΟΕΛ και Πάφος, παιχνίδι μιας επιλογής για την Ένωση…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Συνέχεια σήμερα στα πλέι-οφ του Κυπριακού Πρωταθλήματος με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τα βλέμματα βέβαια είναι στραμμένα στο ντέρμπι του πρώτου γκρουπ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Πάφο FC. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλία στην πρεμιέρα και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Για το δεύτερο γκρουπ η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός του Ακρίτα Χλώρακας και εάν θέλει να ελπίζει για παραμονή καλείται να αποδράσει με το διπλό αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δυσκολότερα.

Δράση απόψε έχουμε και σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Λιγκ 1 και Σερί Α΄.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΦΟΣ FC (19:00)

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα οι δύο ομάδες «καίγονται για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα των πλέι-οφ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στην αδιάφορη Ομόνοια και η Πάφος (2-2) κόντρα στον Άρη εντός έδρας. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς εάν θέλουν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν και την έδρα τους. Το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο απέναντι στην Πάφο που παλεύει και αυτή για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα περίοδο. Φαβορί οι «γαλαζοκίτρινοι» σε τιμές 2.00. Το διπλό της Πάφου κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 3.85. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.35. Το under 2,5 γκολ του αγώνα πληρώνει 1.65 και το over 2,5 γκολ 2.20.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ-ΕΝΩΣΗ (19:00)

Μόνο μαθηματικές πλέον είναι οι ελπίδες του Ακρίτα Χλώρακας για παραμονή. Η νέα ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 4-1 δεν αφήνει περιθώρια στην ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη οι «βυσσινί» θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα στην 1η αγωνιστική των πλέι-οφ. Η πίεση είναι στην Ένωση που δεν πρέπει με τίποτα να αφήσει βαθμούς στην Πάφο, αλλιώς η υπόθεση παραμονή θα δυσκολέψει και για αυτούς πάρα πολύ. Το διπλό των «βυσσινί» που δεν έχουν άλλη επιλογή προσφέρεται στο 1.90.

***Φαβορί η Νιουκάστλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νότινγχαμ Φόρεστ. Το διπλό βρίσκεται στο 1.68. Το over 2,5 γκολ του παιχνιδιού προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 1.95.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Send this to a friend