Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η φετινή Γιουβέντους δεν μπορεί να επαναπαυτεί
Η φετινή Γιουβέντους δεν μπορεί να επαναπαυτεί

Η φετινή Γιουβέντους δεν μπορεί να επαναπαυτεί

Η οχτάδα των προημιτελικών του ChampionsLeague ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και σειρά παίρνει απόψε η οχτάδα των προημιτελικών του EuropaLeague. Κάποιες ομάδες έχουν αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα από τα πρώτα παιχνίδια, αλλά υπάρχουν αρκετά αμφίρροπα ζευγάρια που έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Πρώτο και καλύτερο αυτό ανάμεσα στην Φράιμπουργκ και τη Γιουβέντους. «Η Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 1-0, σκορ που σε άλλες εποχές θα ήταν υπεραρκετό για την ιταλική ομάδα. Όχι για την τωρινή Γιουβέντους που αγκομαχά και για τα βασικά.

Η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ψάχνει την είσοδό της στο επόμενο ChampionsLeague. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός της τετράδας στην Bundesliga, επειδή υστερεί στις ισοβαθμίες. Και θέλει να εκμεταλλευτεί τα σκαμπανεβάσματα της Γιουβέντους για να προχωρήσει και στην Ευρώπη. Στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φράιμπουργκ σημειώθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το over 0.5 γκολ στο ημίχρονο απόψε δίνει 1.55και το under 0.5 γκολ στο ημίχρονο είναι στο 2.45στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. Επίσης στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς των Γερμανών σκόραραν και οι δύο ομάδες, με το GGστο αποψινό ματς να δίνει 1.95 και το NG να έχει απόδοση 1.80. Πολύ σημαντικό στατιστικό είναι και το ακόλουθο: στα 4 τελευταία παιχνίδια της Φράιμπουργκ στο EuropaLeagueέχει μπει κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά ματς μετά το 80’! Ποντάρισμα που στον Stoiximan μπορείτε να βρείτε στο 1.87!

Η Γιουβέντους προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται στη φετινή σεζόν. ΣτηSerieA παραμένει εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς, πληρώνοντας την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα δείχνει σημάδια ανάκαμψης, με πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση στο EuropaLeague. Απόψε διεκδικεί και δεύτερη, με όπλο το 1-0 του πρώτου αγώνα. Αποτέλεσμα που της δίνει προβάδισμα, αλλά όχι τέτοιο ώστε να επαναπαυτεί. Η νίκη της «Κυρίας» στη Γερμανία δίνει 2.42, η νίκη της Φράιμπουργκ είναι στο 3.46 και η ισοπαλία έχει απόδοση 3.35 στονStoiximan. Πιστεύετε ότι αυτή τη φορά θα μπουν πολλά γκολ; Πάντως τα δύο από τα τρία τελευταία ματς της Γιουβέντους είναι over5.5 γκολ, ποντάρισμα που απόψε παίζεται στο 13.50 στον Stoiximan!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

Send this to a friend