Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ένα χειροκρότημα είναι πολύ λίγο…
Ένα χειροκρότημα είναι πολύ λίγο…

Ένα χειροκρότημα είναι πολύ λίγο…

Από τις 19 Ιουλίου του 2022 στη μέση του καλοκαιριού μέχρι και τις 16 Μαρτίου του 2023 στη μέση του χειμώνα. Όλη αυτή την περίοδο η ΑΕΚ αγωνίστηκε 16 ματς στην Ευρώπη. Μιλάμε για μισό πρωτάθλημα επιπλέον μέσω του οποίου χάρισε στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες στον κόσμο της ο οποίος φέτος με την στήριξη του έκανε και ο ίδιος τη δική του υπέρβαση.

Οι 800 που πήγαν στη Σλοβακία και οι 1200 που ήταν στο Λονδίνο ήθελαν να ρουφήξουν κάθε σταγόνα της φετινής επιτυχίας της ομάδας της Λάρνακας. Να απολαύσουν κάθε στιγμή και να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας τους που κατάφεραν να οδηγήσουν την ΑΕΚ μέχρι τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν τους ένοιαζε το αποτέλεσμα. Τους ένοιαζε να το ζήσουν, να το απολαύσουν, να το χαρούν.

Ποιος να το πίστευε ότι η ΑΕΚ θα έκλεινε αυτό το μοναδικό ευρωπαϊκό ταξίδι στο Λονδίνο σε ένα επιβλητικό γήπεδο στα μέσα Μαρτίου. Κι όμως! Το έκανε και έκανε κάθε φίλο της ομάδας αλλά και κάθε αγνό οπαδό να αναγκαστεί να σηκωθεί από την καρέκλα του και να χειροκροτήσει τον Όλτρα και τους παίκτες του.

Η Ευρώπη τελείωσε και μπορεί να τελείωσε με κάπως άκομψο τρόπο μετά και το 4-0 με την Γουέστ Χαμ, όμως αυτό δεν διαγράφει το παραμικρό από την όλη πορεία και προσπάθεια.

Η προσοχή όλων τη δεδομένη στιγμή στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα στις 17:00. Εκεί όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες για να πάει στη διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να πάρει ανάσες που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Ο κόσμος στο τέλος του αγώνα με την Γουέστ Χαμ έστειλε το μήνυμα: «Φέρτε το πρωτάθλημα στην Λάρνακα». Αυτό είναι που έχει απομείνει για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ μία τεράστια προσπάθεια που κάνει την τελευταία δεκαετία μέσα από την οποία έχει πλέον γιγαντωθεί στο κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend