Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Φινάλε με ήττα και προκλήσεις με άρωμα Τουρκίας από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ
Φινάλε με ήττα και προκλήσεις με άρωμα Τουρκίας από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ

Φινάλε με ήττα και προκλήσεις με άρωμα Τουρκίας από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ

Το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ΑΕΚ έφθασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, όμορφες στιγμές, πολλές επιτυχίες και ακόμη περισσότερες ωραίες αναμνήσεις.

Η ομάδα της Λάρνακας δέχθηκε βαριά ήττα από την Γουέστ Χαμ με 4-0 στο Λονδίνο με την αποβολή του Γκουστάβο (και πάλι) στο τέλος του πρώτου μέρους να είναι καταλυτική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στο 21΄ ο Σκαμάκα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45΄ ο Γκουστάβο αποβλήθηκε μετά από έλεγχο και απόφαση μέσω ΒΑΡ. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ λύγισε και δέχθηκε δυο απανωτά γκολ με τον Μπόουεν στο 47΄ και στο 49΄. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μουμπάμα στο 65΄.

Περίπου 1200 ήταν οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Λονδίνο και στήριξαν την ομάδα τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένταση στην κερκίδα με οπαδούς της Γουέστ Χαμ όταν αυτοί με τα κινητά τους έδειχναν την σημαία της Τουρκίας στους οπαδούς της ΑΕΚ. Απόλυτα φυσιολογικά υπήρξε για λίγη ώρα ένταση με τους οπαδούς στη συνέχεια να τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο.

West Ham: Areola, Johnson, Cresswell, Zouma (68΄ Laing), Scamacca (54΄ Ings), Fornals, Lanzini, Lucas Paquetá (54΄ Cornet), Bowen (54΄ Mubama), Ogbonna, Souček

ΑΕΚ: Πίριτς, Γκονζάλεθ (46΄ Χριστοφόρου), Τόμοβιτς, Εγγλέζου, Κάσας, Μάμας, Σανχούρχο (66΄ Πονς), Λέδες, Ναούμ, Γιάκολις (66΄ Άλτμαν), Νίκολιτς (66΄ Λόπες)

 

Send this to a friend