Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τι λέχθηκε στην πρώτη συνάντηση της Υπ. Παιδείας και της ΠΟΕΔ
Τι λέχθηκε στην πρώτη συνάντηση της Υπ. Παιδείας και της ΠΟΕΔ

Τι λέχθηκε στην πρώτη συνάντηση της Υπ. Παιδείας και της ΠΟΕΔ

Η στελέχωση των δημοτικών σχολείων και η αξιολόγηση των μαθητών στη δημοτική εκπαίδευση, καθώς και η επέκταση της δωρεάν υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης και η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και των εκπαιδευτικών ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου, και η Πρόεδρος και τα μέλη της Γραμματείας της ΠΟΕΔ.

Σημειώνοντας ότι επιθυμία της είναι οι συναντήσεις αυτές να θεσμοθετηθούν, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου, η κ. Μιχαηλίδου είπε στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ότι γνώμονας των οποιωνδήποτε αποφάσεων πρέπει να είναι η παιδαγωγική στήριξη των μαθητών και μαθητριών καθώς και η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών.

«Η καθημερινή εμπειρία των εκπαιδευτικών στα σχολεία, όπως και οι εισηγήσεις τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στη διαμόρφωση των πολιτικών που υιοθετεί το Υπουργείο», πρόσθεσε η Υπουργός, υποδεικνύοντας ότι μέσα από τον διάλογο, μπορούν να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

Send this to a friend