Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Άντρη Σιάλου: Έρχεται στη Λάρνακα το πρώτο Grand Prix μεγάλων αποστάσεων – Δηλώστε συμμετοχή
Άντρη Σιάλου: Έρχεται στη Λάρνακα το πρώτο Grand Prix μεγάλων αποστάσεων – Δηλώστε συμμετοχή

Άντρη Σιάλου: Έρχεται στη Λάρνακα το πρώτο Grand Prix μεγάλων αποστάσεων – Δηλώστε συμμετοχή

Γράφει η Ειρήνη Αντωνίου

Το Cyprus Road Races Grand Prix και ΚΟΕΑΣ – Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου, έρχεται την Κυριακή 7 Μαίου 2023 στη Λάρνακα.

Το CYPRUS ROAD RACES GRAND PRIX είναι ο μόνος επίσημα καταχωρημένος αγώνας σε δημόσιο δρόμο στην Κύπρο, στο καλεντάρι της Παγκόσμιας (WA) και Ευρωπαϊκής(ΕΑ) Ομοσπονδίας με τις επιδόσεις να αναγνωρίζονται στην Παγκόσμια Κατάταξη και την πίστωση βαθμών.

Η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας και Ολυμπιονίκης κ. Άντρη Σιάλου με δηλώσεις της στο LarnakaOnline ανέφερε ότι “συνδιοργανωτές του Cyprus Road Races Grand Prix είναι η ΚΟΕΑΣ, η Αστυνομία Κύπρου και η Εθνική Φρουρά, έχοντας θέσει ως σύνθημα της διοργάνωσης “Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία”. Ο πρώτος αγώνας έγινε 19 Φεβρουαρίου, ο δεύτερος στη Λάρνακα 7 Μαίου, μετά στον Πρωταρά – Παραλίμνι 21 Μαίου, στις 22 Οκτωβρίου στη Λεμεσό μέσα από το κομμάτι που κάνουν τα Λεμέσια και στις 3 Δεκεμβρίου στην Πάφο. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε ότι να γίνει θεσμός.

Ο στόχος και ο σκοπός είναι ότι η Ομοσπονδία Στίβου στις 25 Μαίου διοργανώνει το Cyprus International Meeting, το οποίο για πρώτη φορά το κάναμε πέρσι όπου έλαβαν μέρος Ολυμπιονίκες αθλητές και κάνουμε αγώνες στίβου και ονομάζεται Cyprus International Meeting. Αυτό το κομμάτι κοστίζει πάρα πολλά λεφτά γιατί οι αθλητές που παίρνουν μέρος πληρώνονται. Όποταν σαν αρχική σκέψη ήταν να μαζευτούν λεφτά για να στηρίξουμε αυτό το κομμάτι. Όμως στη διαδρομή αποφασίσαμε να στηρίξουμε και τους αθλητές μας που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Έτσι ο στόχος και ο σκοπός είναι το οικονομικό κομμάτι να πάει στον αθλητισμό”.

Καταλήγοντας η κ. Σιάλου είπε ότι “καλούμε τον κόσμο της Λάρνακας να έρθει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, να κάνει την εγγραφή του. Για τα παιδιά είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα τρέξουν 1000 μέτρα στο Metro Races, το οποίο είναι χορηγός το Metro και η Εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας. Τέλος τα καταστήματα Famous δίνουν στο κόσμο που θα λάβει μέρος 20% έκπτωση”.

19 Feb 2023 – CYP – Cyprus Road Races Grand Prix – Strovolos

7 May 2023 – CYP – Cyprus Road Races Grand Prix – Larnaca

21 May 2023 – CYP – Cyprus Road Races Grand Prix – Paralimni

22 Oct 2023 – CYP – Cyprus Grand Prix – Limassol

3 Dec 2023 – CYP – Cyprus Grand Prix – Paphos

Συμπαραστάτες, οι Δήμοι Στροβόλου, Λάρνακας, Παραλιμνίου, Λεμεσού και Πάφου που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Χορηγοί της όλης διοργάνωσης είναι η Παπαέλληνας Φαρμακευτική Εταιρεία και οι υπεραγορές Μετρό, οι οποίες χορηγούν τον αγώνα 1 χιλιομέτρου για παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών.

Τα γραφικά ετοιμάζει η εταιρεία Ontime, ενώ στηρίζει και η εταιρεία Famous Sports, με την παραχώρηση 20% έκπτωσης σε όλα τα παπούτσια και ρουχισμό για τρέξιμο με την παρουσία απόδειξης συμμετοχής. Χορηγός επικοινωνίας το ΡΙΚ.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, θεσμικός χορηγός της ΚΟΕΑΣ, στηρίζει τη διοργάνωση με το πρόγραμμά του BeActive.

Εταιρικά Πακέτα (Επικοινωνήστε με την Ομοσπονδία για τη δημιουργία της Ομάδας σας)

4-14 άτομα 200Ευρώ

15-29 άτομα 300Ευρώ

30 και άνω 400Ευρώ

Σε ατομικό επίπεδο το κόστος ανέρχεται στα 20 ευρώ

Εισιτήρια
cyprus.opentrack.run/en-gb/s/cxcgp

Η ΚΟΕΑΣ καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στον δεύτερο αγώνα Cyprus Road Races Grand Prix, να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους, στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://cyprus.opentrack.run/en-gb/s/cxcgp/

Send this to a friend