Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ξυπνήστε! Η Λάρνακα σήμερα θα ζήσει κάτι ανεπανάληπτο…
Ξυπνήστε! Η Λάρνακα σήμερα θα ζήσει κάτι ανεπανάληπτο…

Ξυπνήστε! Η Λάρνακα σήμερα θα ζήσει κάτι ανεπανάληπτο…

ΑΕΚ-Γουέστ Χαμ στις 19:45 στο ΑΕΚ Αρένα για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν αποτελεί όνειρο, δεν αποτελεί στόχο, αποτελεί την ωμή πραγματικότητα την οποία η ΑΕΚ πέτυχε με το σπαθί της και τον ιδρώτα της.

Η πόλη της Λάρνακας απόψε θα ζήσει κάτι μοναδικό. Είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά στην ιστορία της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο θέλουν να απολαύσουν αυτή την μεγάλη στιγμή και να παλέψουν στα ίσα με το θηρίο.

Ο Όλτρα δεν έδειξε να φοβάται το ματς, υπάρχει όμως μεγάλος σεβασμός στον αντίπαλο που δεν είναι και καμία τυχαία ομάδα. Αγωνιστικά υπάρχουν προβλήματα για την ομάδα της Λάρνακας μιας και είναι εκτός για διάφορους λόγους οι Γκαρσία, Πονς, Γκιούρτσο, Γκρόμοφ και Γκόρντιτς.

Το πλάνο του Όλτρα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ροσάλες, αριστερό ο Εγγλέζου και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Μιλίσεβιτς. Στην μεσαία γραμμή πιθανόν να δούμε τριάδα με Γκουστάβο, Σανχούρχο και Μάμα για να κερδηθούν μονομαχίες. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Φαράζ, αριστερά ο Γιάκολις και στην κορυφή ο Ράφα Λόπες.

Θα είναι εντυπωσιακοί…
Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και η Αρένα θα ζήσει μοναδικές στιγμές. Ήδη οι οργανωμένοι της ΑΕΚ ετοιμάζουν εκπλήξεις και όλο το γήπεδο αναμένεται να σείεται. Το ΑΕΚ Αρένα θα ζήσει μοναδικές στιγμές και όλοι ευελπιστούν ότι θα συνδυαστούν και με μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Send this to a friend