Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ “Πετούσε” με 198km στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου και βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ
“Πετούσε” με 198km στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου και βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ

“Πετούσε” με 198km στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου και βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ

Άντρας ηλικίας 25 ετών οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από την επιτρεπόμενη και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με την Αστυνομια.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαρτίου τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν οδηγό, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Από εξετάσεις που ακολούθησαν «διαπιστώθηκε, ότι επρόκειτο για νεαρό άντρα ηλικίας 25 ετών, στον οποίο έγινε και προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα. Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος».


Ο νεαρός αναμένεται σήμερα να κατηγορηθεί για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend