Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα σε οικία Αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στις 1:00 τα ξημερώματα, ενώ η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της οικίας του Αξιωματικού.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό της οικίας, ενώ δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Το σημείο της έκρηξης έχει αποκλειστεί από την Αστυνομίας και οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Στην σύλληψη 17χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκριμένα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας και μέσα σε αυτό βρίσκονταν τρία πρόσωπα.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν 17χρονος και ως συνεπιβάτες, 28χρονος και 21χρονη. Σε σωματική έρευνα στον 17χρονο, εντοπίστηκαν σε τσαντάκι μέσης, 12 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη μικτού βάρους 10 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας καθώς και χρηματικό ποσό. Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

 

Το Σάββατο άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της η νέα Δημοτική Αγορά Λάρνακας. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας ανέφερε πως είναι μια ιστορική ημέρα για την Λάρνακα,

εκατοντάδες πολίτες από την Λάρνακα και όχι μόνο επισκέφθηκαν την αγορά και έχουν ενθουσιαστεί από τον χώρο. Είναι πάρα πολύ όμορφο έργο, ένα έργο το οποίο θα φέρει κόσμο στο ιστορικό εμπορικό κέντρο, αλλά το κυριότερο είναι το ότι πρόκειται για ένα έργο που διατηρεί την πολιτιστική μας παράδοση.

Στο χώρο της αγοράς υπάρχουν 20 καταστήματα στο ισόγειο και πέραν από τους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς κάθε Σάββατο, επίσης στον πρώτο όροφο και στην οροφή θα λειτουργούν δυο εστιατόρια και δυο καφετέριες.

 

Στην κοινότητα του Κάτω Δρυ στην Ορεινή Λάρνακας το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ανθισμένης αμυγδαλιάς στο Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος.

Όσοι επισκέφθηκαν το μουσείο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά μέσα από τις 20 αντίστοιχες ανθοδέσμες αμυγδαλιάς ενώ είχαν την δυνατότητα να γευτούν παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα από μέλι και αμύγδαλο».

 

 

 

 

 

Send this to a friend