Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αρχίζουν οι απευθείας πτήσεις Λάρνακας – Άμπου Ντάμπι
Αρχίζουν οι απευθείας πτήσεις Λάρνακας – Άμπου Ντάμπι

Αρχίζουν οι απευθείας πτήσεις Λάρνακας – Άμπου Ντάμπι

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ξεκινά η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Λάρνακας με την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, που θεωρείται ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους κι ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Η Hermes Airports ανακοίνωσε το νέο δρομολόγιο που θα εκτελεί η Wizz Air από τον αερολιμένα της Λάρνακας με τα ναύλα να ξεκινούν από την τιμή των 44.99 ευρώ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα εισιτήρια για τις πτήσεις Λάρνακα – Άμπου Ντάμπι είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας.

Η διευθύντρια της εταιρικής επικοινωνίας της Wizz Air, Zsuzsa Trubek, δήλωσε ότι με την πτήση προς Άμπου Ντάμπι η εταιρεία προσθέτει περισσότερους προορισμούς διακοπών και ολιγοήμερων αποδράσεων από το δίκτυο της στη Λάρνακα, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες στους Κύπριους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν νέες πόλεις και να απολαύσουν τις διακοπές τους.

«Το Άμπου Ντάμπι θεωρείται το μεγαλύτερο εμιράτο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φανερώνει τη σύνδεση του πλούτου και της πολιτιστικής κληρονομιάς με τις συναρπαστικές εμπειρίες. Είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Το Yas Island καλωσορίζει ολόχρονα τους επισκέπτες του στα θεματικά πάρκα και τα παραθαλάσσια αξιοθέατα, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες για ολόκληρη την οικογένεια και για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Επίσης, το πιο συναρπαστικό μουσείο της Μέσης Ανατολής, το Louvre Abu Dhabi, καταγράφει ολόκληρη την ιστορία των καλλιτεχνικών επιτευγμάτων της ανθρωπότητας, από τη νεολιθική εποχή μέχρι σήμερα», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Hermes.

Αγώνες Grand Prix

—————————

Περαιτέρω, η διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports ενημερώνει πως η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διαθέτει μία μοντέρνα αγωνιστική πίστα, αφού μερικοί από τους πιο διάσημους αγώνες ταχύτητας Grand Prix στον κόσμο έχουν ήδη λάβει χώρα στο Άμπου Ντάμπι.

Οι πτήσεις Λάρνακας – Άμπου Ντάμπι θα εκτελούνται με τα τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη Airbus. Η Wizz Air θεωρείται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, με στόλο 177 αεροσκαφών Airbus A320 και A321.

 

 

 

 

Send this to a friend