Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ανοικτή δημόσια συγκέντρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιοκτήτες Γης Οράς
Ανοικτή δημόσια συγκέντρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιοκτήτες Γης Οράς

Ανοικτή δημόσια συγκέντρωση για όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιοκτήτες Γης Οράς

Στα πλαίσια της διαδικασίας Αναθεώρησης των Πολεοδομικών Ζωνών της Δήλωσης Πολιτικής, το Κοινοτικό Συμβούλιο Οράς, διοργανώνει ανοικτή Δημόσια Συγκέντρωση, για όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιοκτήτες Γης, που βρίσκονται στα Διοικητικά Όρια της Κοινότητας Οράς, το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 15:00μ.μ. στο κτίριο του Πρώην Δημοτικού Σχολείου Οράς.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών για την έναρξη της Διαδικασίας Αναθεώρησης και Τροποποίησης των Πολεοδομικών Ζωνών Υπαίθρου, σύμφωνα με το άρθρο 18Α (5) του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμου.

Θα δοθεί στους Πολίτες η ευκαιρία να συζητήσουν τις τροποποιήσεις των Πολεοδομικών Ζωνών, καθώς επίσης και η δυνατότητα διατύπωσης απόψεων και εισηγήσεων που θα ληφθούν υπόψη κατά την διαμόρφωση των εισηγήσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Οράς.

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν μπορούν να στείλουν τις εισηγήσεις/ προτάσεις, οι οποίες να είναι επαρκώς αιτιολογημένες/τεκμηριωμένες ηλεκτρονικά στο (email:[email protected]) μέχρι τις 10 Μαρτίου 2023.

Send this to a friend