Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE “‘Ελα να πάμε όπου θες” – Το νέο τραγούδι της Νεφέλης Αντωνίου (ΒΙΝΤΕΟ)
“‘Ελα να πάμε όπου θες” – Το νέο τραγούδι της Νεφέλης Αντωνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

“‘Ελα να πάμε όπου θες” – Το νέο τραγούδι της Νεφέλης Αντωνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλάτε να πάμε όπου θέλετε! Σ’ άλλη γή, σ’ άλλα μέρη, ομορφότερα, πιο ανεβαστικά και γεμάτα χαρά και διασκέδαση!

Σε μουσική και στίχους του Κώστα Δημητρίου, το νέο τραγούδι της Νεφέλης “‘Ελα να πάμε όπου θες” είναι ένας ύμνος προς την ξεγνοιασιά και τη χαρά της ζωής.

Η Νεφέλη με το «Έλα να πάμε όπου θες», μια σύνθεση με uplifting και jazzy ρυθμούς, φωτίζει την καρδιά του χειμώνα με την καλοκαιρινή της διάθεση και μας προτρέπει να ζήσουμε για το σήμερα!

Η αισιοδοξία που εκπέμπει το τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα της Νεφέλης, ένα κορίτσι με ξεχωριστό χάρισμα, που δίνει μαθήματα ζωής.

Το νέο τραγούδι “‘Ελα να πάμε όπου θες” κυκλοφόρησε! Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=axK05l0ls2k
Final Touch – The Label
Spotify: https://spoti.fi/3YTfYhN
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3IpnVEt
Deezer: https://bit.ly/3IeP0K8

Πρόκειται για το τρίτο τραγούδι της Νεφέλης Αντωνίου η οποία το 2022 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Κόκκινη Κλωστή” ενώ το 2020 συμμετείχε με το τραγούδι “Με της σιωπής το χάδι” στη συλλογική δισκογραφική δουλειά “Τριλογία Ψυχής”.

Α

Αυτήν την περίοδο η Νεφέλη Αντωνίου ετοιμάζει CD σε μουσική Κώστα Δημητρίου και σε στίχους Γιάννη Αντωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νεφέλη ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε και ο “Σύνδεσμος Χάρισμα” για άτομα ΑΜΕΑ τα οποία ασχολούνται με καλλιτεχνικά μαθήματα με βασικό στόχο την κοινωνικοποίηση αλλά και την ανάδειξη των ταλέντων των παιδιών.

Παράλληλα, είναι μέλος της Μπάντας “Χάρισμα” που διοργανώνει συναυλίες αλλά και διάφορα άλλα μουσικά event ενώ ακολουθούν συναυλίες τον Απρίλη, τον Μάη αλλά και τον Ιούνη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νεφέλη Αντωνίου είναι μουσικό ντουέτο με τον πιανίστα Μιχάλη Μεταξά.

Send this to a friend