Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η ιστορία του τρανς Αιμίλιου από την Κύπρο συγκίνησε στο MasterChef
Η ιστορία του τρανς Αιμίλιου από την Κύπρο συγκίνησε στο MasterChef

Η ιστορία του τρανς Αιμίλιου από την Κύπρο συγκίνησε στο MasterChef

Μπροστά στους κριτές του MasterChef βρέθηκε ο Αιμίλιος από την Αγία Νάπα για να δοκιμάσει την τύχη του στο μαγειρικό ριάλιτι που επέστρεψε ανανεωμένο τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Ο 27χρονος Αιμίλιος στάθηκε μπροστά από τους κριτές και συγκίνησε με όσα εξομολογήθηκε, ενώ μίλησε για το bullying που βίωσε και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τη μαγειρική, ενώ εξομολογήθηκε πως εάν κερδίσει το MasterChef, τα χρήματα θα τον βοηθήσουν για την επέμβαση που θέλει να κάνει για τη φυλομετάβαση του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι η μη σεξουαλική αποδοχή. Είμαι τρανς και με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως ή πολλές φορές το έκαναν σκόπιμα. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται και δεν το δέχονται για διάφορους λόγους. Το να το συνειδητοποιήσω εγώ ήταν πανεύκολο. Το να το μεταδώσω, να το πω και να το δείξω ήταν το δύσκολο. Τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα και να καταπιέζεις μια ζωή τον εαυτό σου για να είναι ο οποιοσδήποτε εντάξει; Καταπιέζεις εσένα. Αν ζεις μια ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι, τι την ζεις;

Ξεκίνησα την φυλομετάβαση τον Αύγουστο και πρέπει να παρακολουθείς ταυτόχρονα πολλούς γιατρούς… Δεν είμαι για να είμαι αυτό. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε άλλο σώμα. Το μέσα είναι το ίδιο».

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια συνέχισε: «Το χρηματικό έπαθλο είναι στην ουσία το ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Στην ουσία η εγχείρηση θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Αν σε όλη σου την ζωή πρέπει να είσαι δυνατός και δεν μπορείς να έχεις άλλη επιλογή, το να έρθει η στιγμή που θα είσαι ευάλωτος είναι πάτημα. Δεν πρέπει. Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάνει να πονώ».

Δες το απόσπασμα:

Πηγή: lifenewscy.tothemaonline.com

Send this to a friend