Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έτοιμη να υποτάξει τους Ουκρανούς και να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα
Έτοιμη να υποτάξει τους Ουκρανούς και να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα

Έτοιμη να υποτάξει τους Ουκρανούς και να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα

Ιστορική η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ αλλά και γενικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:45 την Ντνίπρο στον επαναληπτικό του 1-0 και θα επιδιώξει να το διαφυλάξει και να πάρει αυτή το ιστορικό εισιτήριο για την φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα της Λάρνακας η οποία έχει στο πλευρό της και 800 φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι έχουν γεμίσει κάθε δρομάκι του Κόσιτσε κάνοντας θόρυβο.

Ο Όλτρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλτμαν, Γκιούρτσο, Γκόρντιτς και Γκρόμοφ, απουσίες πολύ σημαντικές και που σίγουρα επηρεάζουν το πλάνο του για τον κρίσιμο αγώνα με τους Ουκρανούς.

Η ΑΕΚ ξέρει ότι έχει ενώπιον της μίας ιστορική στιγμή μιας και αν προκριθεί θα συνεχίσει το όνειρο και θα μπορεί να ελπίζει για ακόμη μεγαλύτερες στιγμές.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα όπως και στον πρώτο αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ροσάλες, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς και Τόμοβιτς.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Γκουστάβο και Πέρε Πονς, δεξιά ο Φαράζ, αριστερά ο Γιάκολις και στην κορυφή οι Τρισκόφσκι και Λόπες σε ένα 4-4-2.

Send this to a friend