Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όλτρα: “Πρέπει να είμαστε γενναίοι, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες”
Όλτρα: “Πρέπει να είμαστε γενναίοι, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

Όλτρα: “Πρέπει να είμαστε γενναίοι, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

Διαβάστε τις δηλώσεις Όλτρα και Φαράζ ενόψει Ντνίπρο.

Οι τοποθετήσεις του Ισπανού τεχνικού:

Πώς θα πετύχει η ΑΕΚ να επιτεθεί: «Θα πρέπει να δούμε πώς θα παρουσιαστεί κι ο αντίπαλος. Αν μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Δεν θα πάμε να παίξουμε άμυνα. Δεν χρειάζεται να πάρουμε ρίσκα έχοντας νικήσει στο πρώτο παιχνίδι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα επιτεθούμε. Πρέπει να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έχουμε. Από την πρώτη στιγμή περίμενα ότι θα ήταν ένα ισορροπημένο ζευγάρι και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά και πολύ σημαντικό, για μας και τον κόσμο αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να έχουμε ένταση και να αποφύγουμε τα λάθη. Δεν πρέπει να δώσουμε βάρος στα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Πρέπει να αγωνιστούμε με μυαλό. Είπα ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Δεν θα πάρουμε ρίσκα αλλά ούτε και μόνο άμυνα. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, να αγωνιστούμε με το σωστό τρόπο, να βγάλουμε τις αρετές μας. Θέλω τους παίκτες μου και τον κόσμο να το απολαύσουν, αλλά θα χρειαστεί να υποφέρουμε για να φτάσουμε στην πρόκριση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο».

Για Νίκολιτς-Γκιούρτσο: «Είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα του. δείχνει ότι θέλει να αφομοιώσει τη φιλοσοφία μας, κάνει πολλή δουλειά στις προπονήσεις. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Ο Άνταμ είναι έξω εδώ και λίγο καιρό, είναι σημαντικός παίκτης για μας. Πρέπει να σκεφτώ άλλες επιλογές για τους ακραίους. Ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμος».

Για την 11άδα και για τις πιθανότητες: «Έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα αλλά δεν θα το πω εδώ. Πάντα φυσικά πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είναι στο 50-50. Το ότι παίζουμε εδώ, δεν είναι το ίδιο με το να αγωνιζόμασταν στην Ουκρανία. Θα έχουμε κι εμείς αρκετό κόσμο και τους ευχαριστούμε».

Σχόλιο Φαράζ: “Να παίξουμε με μυαλό και με αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να παίξουμε για τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα τα καταφέρουμε.”

Send this to a friend