Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ “Harmonia Residence”: Το νέο έργο της INFINITY στην περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα!
“Harmonia Residence”: Το νέο έργο της INFINITY στην περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα!

“Harmonia Residence”: Το νέο έργο της INFINITY στην περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα!

Η εταιρεία INFINITY PROPERTIES με ένα ακόμα οικιστικό έργο, το ʺHarmonia Residenceʺ στην περιοχή Βεργίνας, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στη Λάρνακα.

Όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία έργων όπου η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός και η κορυφαία ποιότητα, συναντώνται και δημιουργούν κάθε φορά ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα!

Ο μοναδικός σχεδιασμός που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος, προσφέρει την αίσθηση της ισορροπίας και της αρμονίας του έργου σε σχέση με το γύρω περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ηρεμία και την ιδιωτικότητα των ενοίκων του.

Πρόκειται για μικρή πολυκατοικία τριών (3) ορόφων με συνολικά οχτώ (8) διαμερίσματα:

Θα αποτελείται από ένα διαμέρισμα ενός (1) υπνοδωματίου στον 1ο όροφο, τέσσεραδιαμερίσματα δυο (2) υπνοδωματίων, στον 1ο και 2ο όροφο, δύορετιρέ διαμερίσματα δυο (2) υπνοδωματίων με ιδιωτικό roofgarden στον 3ο όροφο και ένατύπου duplex, διώροφο ρετιρέ διαμέρισμα τριών (3) υπνοδωματίων με ιδιωτικό roofgarden.

Ζήστε σε μια ήσυχη νεόδμητη οικιστική περιοχή που όμως βρίσκετε σε απόσταση αναπνοής από όλες τις ανέσεις που προσφέρει η πόλη. Το ʺHarmoniaResidenceʺπροσφέρει υπέροχα διαμερίσματα, ιδανικά ‘’φτιάξεις’’ το σπίτι σου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον σύνδεσμο πιο κάτω:

https://www.infinityproperties.com.cy/harmonia-residence/

ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πιο κάτω:

Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας

Τηλ: 24 626267 – 99 532256

Email: [email protected]

Web: www.infinityproperties.com.cy

Facebook: www.facebook.com/infinitypropertiescyprus

Send this to a friend