Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Έναρξη εργασιών για το Mackenzy Dream Residences και Kamares Sunshine Residences
AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Έναρξη εργασιών για το Mackenzy Dream Residences και Kamares Sunshine Residences

AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Έναρξη εργασιών για το Mackenzy Dream Residences και Kamares Sunshine Residences

Της Ευαγγελίας Κυριάκου

Έναρξη εργασιών για τα Έργα Mackenzy Dream Residences και Kamares Sunshine Residences από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS. Δυο αγαπημένες περιοχές, δύο ξεχωριστά έργα που καλύπτουν διαφορετικό πελατολόγιο, πάντα με γνώμονα την φωνή του πελάτη.

Kamares Sunshine Residences

Το έργο KAΜARES SUNSHINE RESIDENCES προγραμματίζονται να παραδοθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το έργο ΜACKENZY DREAM RESIDENCES πριν το τέλος του 2024.

Η ομάδα των έργων  πλαισιώνεται από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου, ενώ όπως κάθε φορά επιλέχτηκαν τα ποιοτικότερα και αποτελεσματικότερα υλικά της αγοράς, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες πρακτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: info@africanosproperties.com.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend