Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ H Lidl Food Academy έγινε το πιο ρομαντικό σποτ της πόλης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
H Lidl Food Academy έγινε το πιο ρομαντικό σποτ της πόλης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

H Lidl Food Academy έγινε το πιο ρομαντικό σποτ της πόλης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Lidl Κύπρου για άλλη μια χρονιά γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο την ημέρα των ερωτευμένων με ένα ατμοσφαιρικό δείπνο για δύο, στη Lidl Food Academy. Δέκα ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ρομαντική βραδιά στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Lidl Food Academy και να γευτούν ένα πολυτελές δείπνο 7 πιάτων που ετοίμασαν αποκλειστικά για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, οι κορυφαίοι σεφ της Ακαδημίας.

Οι νικητές προέκυψαν από τη συνεργασία της Lidl Κύπρου με τον Mix FM, όπου μέσα από την εκπομπή  BreakfastShow, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους ακροατές και τους φίλους της Ακαδημίας, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό διεκδικώντας μία πρόσκληση για το special δείπνο Love on the Menu του Αγίου Βαλεντίνου.

Υπό το φως των κεριών και ανάμεσα σε κατακόκκινα τριαντάφυλλα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 20:30, τα ζευγάρια απόλαυσαν το σέρβις 5 αστέρων με προσωπικό σερβιτόρο, πολλές εκπλήξεις και τα πολυτελή πιάτα των σεφ.

Την έναρξη, στο ειδικά σχεδιασμένο μενού της βραδιάς, έδωσε ένα δροσερό και αρωματικό ποτήρι Προσέκο με φρούτο του Πάθους και συνεχίστηκε με ένα λαχταριστό amuche-buche από γαρίδα τεμπούρα και πάνκο με γλυκιά σάλτσα τσίλι. Για κυρίως πιάτο, τα ζευγάρια απόλαυσαν εκλεκτό βοδινό φιλέτο Sous-Vide, πατάτα πουρέ με κουρκουμά, καρότα γλασέ, μπρόκολο, τραγανό κρεμμύδι και σάλτσα μαύρου πιπεριού. Το πεντανόστιμο γεύμα συνοδεύτηκε από φρέσκο ψωμί, μια εκπληκτική φοκάτσια με κερασοντοματίνια και αρωματική τρούφα καθώς και ένα μοναδικό sorbet από λευκό πεπόνι Dino με θυμαρίσιο μέλι.

Ανάμεσα στις εκλεκτές δημιουργίες των σεφ, τις εντυπώσεις κέρδισε και το αρωματισμένο χταπόδι με λεμονόχορτο με βελούδινη κρέμα αβοκάντο και δροσερή σάλτσα μάνγκο, όπως και η υπέροχη σούπα παντζάρι με ξινόκρεμα, ραπανάκι, κρουτόν παρμεζάνας, πεκάνς και φύτρες μυρωδικών.

Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο ολοκλήρωσε το δείπνο από ντακουάζχαλεπιανού, μπαβαρουάζ αμυγδάλου, μους από φρούτα του δάσους, φύλλα χρυσού και κραμπλ από κόκκινα σμέουρα ενώ η ρομαντική ατμόσφαιρα απογειώθηκε με τα petitfour από μαντλέν φράουλας με ζαχαρωμένα ροδοπέταλα.

Η ομάδα της Ακαδημίας έδωσε για άλλη μία φορά τον καλύτερο εαυτό της για να παρουσιάσει εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από την κυπριακή και την ευρωπαϊκή κουλτούρα, χαρίζοντας μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία και στη φετινή γιορτή των ερωτευμένων.

Η Lidl FoodAcademy της Lidl Κύπρου, μέσα από τις εκδηλώσεις και τα δωρεάν σεμινάρια μαγειρικής, καταφέρνει να μυήσει μικρούς και μεγάλους στο καλό σπιτικό φαγητό, τα φρέσκα υλικά και τη χαρά του μοιράσματος, πάντα με σεβασμό στον πλανήτη και τον άνθρωπο.

 Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

team.lidl.com.cy                                                                    

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Send this to a friend