Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κρίσιμα ματς στην Κύπρο, σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας…
Κρίσιμα ματς στην Κύπρο, σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας…

Κρίσιμα ματς στην Κύπρο, σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας…

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Πλούσια η αγωνιστική δράση απόψε και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στο Κυπριακό Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. Αρχίζοντας από τα δικά μας, σήμερα είναι προγραμματισμένα άλλα δύο παιχνίδια στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας υποδέχεται την Καρμιώτισσα και η Νέα Σαλαμίνα την Ανόρθωση στο «Βαρωσιώτικο» ντέρμπι. Για το Κύπελλο Ελλάδας, διεξάγονται οι δύο πρώτοι ημιτελικοί. Λαμία-ΠΑΟΚ και το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (19:00)

Αλλιώς υπολόγιζαν τα πράγματα φέτος οι περσινοί πρωταθλητές και αλλιώς τους έχουν έρθει. Κινδυνεύουν μάλιστα να βρεθούν και εκτός πρώτης εξάδας και εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια. Στο ντέρμπι που προηγήθηκε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, κατάφεραν να προηγηθούν αλλά και πάλι υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη και στο τέλος δέχθηκαν την ήττα με 3-1. Η ψυχολογία της ομάδας δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της και οι Οργανωμένοι οπαδοί μετά τον αγώνα ζήτησαν την παραίτηση του προπονητή Κωνσταντίνου Μακρίδη. Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα γίνει την παρούσα φάση και απόψε η αναμέτρηση κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι κρίσιμη και σημαντική. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα στον Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν κόντρα στην ΑΕΚ αλλά δεν πήραν βαθμό, κάτι που θέλουν να πράξουν κόντρα στους «γαλάζιους». Η διοίκηση της ομάδας μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αποδέσμευσε τον προπονητή Σοφρώνη Αυγουστή, μια εξέλιξη που δεν περίμενε σχεδόν κανείς. Στην θέση του προσλήφθηκε ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ. Στο αποψινό παιχνίδι είναι το αουτσάιντερ αλλά η ομάδα των Πολεμιδιών απέδειξε ότι μπορεί να κάνει την ζημιά στον οποιοδήποτε. 1.45, 4.30, 7.00 οι αποδόσεις για το (1Χ2).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (19:00)

Τρελαίνει κόσμο η Νέα Σαλαμίνα την φετινή χρονιά. Έχοντας τον δεύτερο μικρότερο προϋπολογισμό της κατηγορίας, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην πρώτη εξάδα και μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη έκανε ακόμα μία έκπληξη, κερδίζοντας εκτός έδρας την Πάφο με 2-1, παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά από αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ, κυρίως εάν κερδίσουν και απόψε την Ανόρθωση. Το έργο τους όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η «Κυρία» άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της και δεν είναι τυχαίο που στο τελευταίο της παιχνίδι έριξε τεσσάρα στην Ομόνοια με ανατροπή μάλιστα. Σίγουρα η Ανόρθωση θα ρίξει το βάρος της κυρίως στο Κύπελλο, αλλά θα παλέψει όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην «ΒοοkieCo». 2.30 ο άσος, 3.20 η ισοπαλία και 3.20 το διπλό στο «Βαρωσιώτικο» ντέρμπι.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30)

Πολύ μεγάλο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Σίγουρα η ΑΕΚ στην καυτή της έδρα θα προσπαθήσει να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το under 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1.53 και το over 2,5 γκολ στο 2.14.

***Για τον δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί κόντρα στην Λαμία για πρόκριση. Απόψε το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας του Σάββα Παντελίδη και ο Δικέφαλος του Βορρά θα ψάξει τη νίκη για να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση πρόκριση στον επαναληπτικό της Τούμπας. Το διπλό βρίσκεται στο 1.52. ΤΟ (1Χ) Διπλή Ευκαιρία στο 2.16.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend