Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πάφος-ΑΕΛ με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κόντρα στην Λιντς (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Πάφος-ΑΕΛ με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κόντρα στην Λιντς (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Πάφος-ΑΕΛ με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κόντρα στην Λιντς (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 23ης Αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος (με ένα παιχνίδι) που εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και φαίνεται αυτό θα κρατήσει μέχρι τέλους. Η Πάφος υποδέχεται την ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Δράση έχουμε και στην Πρέμιερ Λιγκ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Λιντς. Το ενδιαφέρον δεν σταματά εδώ, καθώς απόψε είναι προγραμματισμένα και επτά παιχνίδια για το Κύπελλο Γαλλίας.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση.

ΠΑΦΟΣ FC-ΑΕΛ (19:00)

Απρόσμενη ήττα δέχθηκε η Πάφος εντός έδρας από την φοβερή φέτος Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ σπατάλησε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία και η διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ αυξήθηκε στους οκτώ βαθμούς. Η Πάφος στα τελευταία παιχνίδια έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και εκεί που όλοι λέγαμε ότι φέτος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αυτό άρχισε να δυσκολεύει πάρα πολύ. Κόντρα στην ΑΕΛ, δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από την επιστροφή στις νίκες, αλλιώς η προσπάθεια της θα γίνει ακόμα δυσκολότερη στην συνέχεια. Το έργο των γηπεδούχων δεν θα είναι εύκολο. Η ΑΕΛ του Τσβεντομίρ Γιανέφσκι είναι σκληροτράχηλο σύνολο που δεν το κερδίζεις εύκολα. Αντίθετα μπορεί να σου κάνει και την ζημιά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με διπλό στο Παφιακό, διατηρούν κάποιες ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Σίγουρα το βάρος τους πέφτει στον θεσμό του Κυπέλλου και στα δύο ματς που έρχονται κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν στους αγώνες πρωταθλήματος. Λογικό φαβορί η Πάφος στις αγορές στην «ΒοοkieCo» σε τιμές 1.55. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.75 και το διπλό στο 6.50. Το under 2,5 γκολ του αγώνα στο 1.85 και το over 2,5 γκολ στο 1.90.

***Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στην Λιντς που προσπαθεί για να κρατηθεί στην κατηγορία. Η νίκη των «Κόκκινων Διάβολων» βρίσκεται στο 1.48. To να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G) βρίσκεται στο 1.72.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend