Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στηρίζει την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη η ΣΕΚ
Στηρίζει την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη η ΣΕΚ

Στηρίζει την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη η ΣΕΚ

Τη στήριξή της προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη αποφάσισε την Τρίτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΕΚ.

Κατά την έκτακτη συνεδρία της, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη στις 3.30 μ.μ., η Επιτροπή αξιολόγησε το σύνολο των δεδομένων που τέθηκαν ενώπιόν της, λαμβάνοντας την απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις του με από τη συνεδρία, ο ΓΓ της ΣΕΚ Ανδρέας Μάτσας είπε, αναφερόμενος στον Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι πρόκειται για πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, η οποία συνθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά και τις διεκδικήσεις της συντεχνίας στα εργασιακά, αλλά και στην κοινωνικο-οικονομική πολιτική.

Σημειώνεται ότι η ηγεσία της ΣΕΚ είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη πριν από τη λήξη της συνεδρίας.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή η στήριξη της ΣΕΚ καθώς είναι η μεγαλύτερη συντεχνία στον τόπο. «Έχει αποδείξει μέσα από τη δράση της την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων». Συμπλήρωσε ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει  την προώθηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δεν είναι η πρώτη μου επίσκεψη. Είναι η Τρίτη η τέταρτη φορά που επισκέπτομαι τη ΣΕΚ. Έχουμε ενώπιον μας θέματα που πρέπει να συζητήσουμε όπως προκλήσεις για την ΑΤΑ, το νομοσχέδιο για την τηλεργασία, την εργασία από τρίτες χώρες, το συνταξιοδοτικό».

Ακόμη είπε ότι αν ο λαός τον τιμήσει με τη ψήφο του, έχει συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό. 

Send this to a friend