Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Πληροφορίες) Τέλος καριέρας για τον σπουδαίο Αντώνη Παναγή – Τι δηλώνει στο Larnakaonline
(Πληροφορίες) Τέλος καριέρας για τον σπουδαίο Αντώνη Παναγή – Τι δηλώνει στο Larnakaonline

(Πληροφορίες) Τέλος καριέρας για τον σπουδαίο Αντώνη Παναγή – Τι δηλώνει στο Larnakaonline

Μία ζωή στα γήπεδα. Από μικρό αμούστακο παιδί μέχρι και σήμερα που στα 39 του χρόνια είναι παντρεμένος με δυο παιδιά έκανε αυτό που αγαπάει τόσο πολύ. Να παίζει ποδόσφαιρο και να τα δίνει όλα για την εκάστοτε ομάδα του.

Ο λόγος για τον Αντώνη Παναγή που φόρεσε μεταξύ άλλων την φανέλα Νέας Σαλαμίνας, Απόλλωνα, Αλκής, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Ομόνοιας Αραδίππου. Τα τελευταία 12 χρόνια φόρεσε την φανέλα της Ομόνοιας Αραδίππου με τεράστια επιτυχία γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, προσφέροντας όσο ελάχιστοι. Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού τίμησε όσο λίγοι την φανέλα των «περιστεριών», όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Larnakaonline τώρα πήρε την μεγάλη απόφαση.

Μία απόφαση την οποία ζύγισε μετά από έντονη σκέψη και μεγάλο προβληματισμό και στα 39 του χρόνια πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του. Να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μιας και ο ίδιος νοιώθει ότι έχει «αδειάσει» πλέον και έχει προσφέρει όσα μπορούσε ως ποδοσφαιριστής.

Το Larnakaonline σε επικοινωνία που είχε μαζί με τον Αντώνη Παναγή μας ανέφερε: «Το τελευταίο διάστημα δεν έβρισκα το κίνητρο για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Γι’ αυτό και σήμερα κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή μου. Δε με στεναχωρεί το γεγονός αλλά είμαι ευγνώμον για όσα έζησα μέσα στα γήπεδα. Έχω κερδίσει πολλά απ’ όλα τα εμπόδια, τις εμπειρίες και δυσκολίες που συνάντησα».

Ο Παναγή δεν ξεχνά την περσινή δύσκολη σεζόν για την Ομόνοια Αραδίππου και την ξεχωριστεί σημασία που έχει για τον ίδιο ελέω και της οικογένειας του: «Νοιώθω επίσης τυχερός που την περσινή δύσκολη χρονιά η σύζυγος και τα δυο μου παιδιά κατάφεραν να με παρακολουθήσουν να αγωνίζομαι και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Πάντως δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε ξανά στον χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο πόστο. Άλλωστε, οι γνώσεις του, οι εμπειρίες, το ήθος και ο χαρακτήρας του είναι στοιχεία που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας και ο αθλητισμός.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend