Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Με τα ψίχουλα έχτισε… όνειρα και παραδίδει μαθήματα
Με τα ψίχουλα έχτισε… όνειρα και παραδίδει μαθήματα

Με τα ψίχουλα έχτισε… όνειρα και παραδίδει μαθήματα

Οκτώ νίκες στα τελευταία 10 της παιχνίδια έχει πανηγυρίσει η Νέα Σαλαμίνα εκ των οποίων οι έξι είναι συνεχόμενες. Στα έξι αυτά ματς σκόραρε 13 γκολ και δέχθηκε μόλις δυο και ένα πρόβλημα που μέχρι πρόσφατα τρέλαινε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη… λύθηκε.

Αναφέρομαι στο σκοράρισμα μιας και η Νέα Σαλαμίνα υπήρχε περίοδος που δεν έβρισκε εύκολα το γκολ και όμως τώρα και δημιουργεί και σκοράρει με σχετική άνεση. Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα καμίας σούπερ ενίσχυσης, αλλά της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι φέτος παραδίδουν μαθήματα πως με ένα μπάτζετ το οποίο είναι ψίχουλα μπροστά στα υπόλοιπα της κατηγορίας μπορείς να δημιουργήσεις μία πολύ όμορφη ιστορία.

Και η φετινή ιστορία αλλά και πορεία της Νέας Σαλαμίνας είναι πανέμορφη από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την 22η. Μία ομάδα που διατηρεί τον χαρακτήρα της σε όλα τα επίπεδα, κατάφερε μέσα από σωστή μελέτη, καλή επιλογή ποδοσφαιριστών (αποτέλεσμα και της δουλειάς του Μάκη Παπαϊωάννου), ενός εξαιρετικού προπονητή αλλά και με το οικογενειακό κλίμα να κάνει θαύματα.

Καμιά φορά με τα ψίχουλα μπορείς να χτίσεις όνειρα και καμιά φορά και παλάτια. Και η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας ετοιμάζεται να χτίσει το δικό της παλάτι όπου ευελπιστεί να βάλει μέσα το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας της. Βρε λέτε;

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend